2777
2789
عنوان

بنظرتون خواب نوزادم طبيعيه ؟ 😐

165 بازدید | 18 پست

سلام خانما خوبين ؟ دختر من فردا سه ماهش ميشه ، 

چندروزي هست كه شبا ميخوابه و فقط يكبار براي شير خوردن بلند ميشه و سريع ميخوابه ، اما ديگه از صبح بيداره ، 

براي نمونه : 

ديشب ساعت ١ شب خوابيد ، ساعت ٥ بيدار شد ، شير خورد و سريع خوابيد و ساعت ٧ بيدار شد ، 

از ساعت ٧ تا ١١ بيدار بود ، ١١ خوابيد تا ١٥ ، 

١٥ بيدار شد تا الان ساعت ٢٢ بيدار بود . بينش اگه يك ساعت خوابش رفته باشه ، 

توي بغلم خوابش ميره اما ميذارمش روي تخت كاملا بيدار ميشه و گريه ميكنه و كلا بيدار ميشه ، البته رفلاكس داره و از چهارشنبه پيش بهش امپرازول ميدم .. 

بنظرتون اين همه بيداري نرماله ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من از ساعت ۲۳ تا ۹ خاب بود، ظهرم ۱ تا ۴

شبا معمولا ۳، ۴ ساعت یبار بیدار میشد شیر میخورد. البته بچه ها باهم فرق دارن دختر من الانم که تقریبا ۲ سالشه دو تا مک میزنه میره، برا همین کاملا سیر نمیشه، شاید بچت حسابی شیر میخوره تا صبح گرسنه نمیشه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

آره بابا پسر من حتی شده یک روز کامل نخوابیده رفلاکس هم داره یکبار از 10شب تا روز بعد 6عصر نخوابید ا ...

چي ميشه رفلاكس ميگيرن ؟ خوب ميشن ؟ چيز مهميه ؟ من امپرازول كه دادم شير خوردنش خيلي بهتر شد اما اصلا اهل گريه نبود يا خودش راحت ميخوابيد اما الان محاله غير از بغلم بخوابه كه اصلا دوس ندارم ، خوب نيس عادت كنه توي بغل بخوابه

من چی بگم که از ۷صبح بیداره وفقط هر ۳،۴ساعت یکبار ۵دقیقه اونم تو بغل خوابش میبره تا ۱۱شب که بخوابه وتاصبح۴،۵بار بیدارمیشه😣

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
چرا اينجوري ميكنه ؟ چند ماهشه ؟

دوشنبه ۲ماهش میشه،نمیدونم والا کولیک داره که دارو میدم بهش،ختنه کردم که الان بهتره باور میکنی استامنیفن میدم بهش انگار نه انگار،خلاصه که سرویسم کرده روزا اصلا نمیخوابه

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
چي ميشه رفلاكس ميگيرن ؟ خوب ميشن ؟ چيز مهميه ؟ من امپرازول كه دادم شير خوردنش خيلي بهتر شد اما اصلا ...

رفلاکس بخاطراینه که سیستم معده شون هنوز کامل شکل نگرفته توی رحم ازطریق جفت تغذیه میشدن بخاطرهمین شیرکه میخورن برمیگردونن

بله معمولا تا4الی 5ماهگی ازبین میره 

مهم که هس باید ببیری دکتر حالا دارو مصرف کنه تا راحت‌تر شیر بخورن تا بتونن وزن بگیرن

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
چي ميشه رفلاكس ميگيرن ؟ خوب ميشن ؟ چيز مهميه ؟ من امپرازول كه دادم شير خوردنش خيلي بهتر شد اما اصلا ...

گلم شماچطوری متوجه رفلاکس شدید؟علائمش چی بود؟

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم