2777
2789
عنوان

ادامه تاپیک (تو خونمون میخان چهلم بگیرن)😐

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 23 پست
حالا مهمون خود ادم باشه تحمل میکنه ولی ی مشت غریبه بیان خونت تو این وضعیت بخابن فاجعس😐

بی رودربایسی بگید شرمنده نمیتونیم والله

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استتار اصلا از ۵ شنبه برین خونه بابات که نباشین

اینجوری راحت ترن میگن کلید بدید ولی مهمون باشه نمیتونن کاریش کنن،ولی واقعا ی فامیلم ندارن مهمونا برن خونه اونا،من عذا رو نمیگم عروسی بچم باشه مثلا مهمونم زیاد باشه نمیفرستم خونه همسایه ک شامو تو رستوران میدم بعدا میفرستم خونه مامانم موقه خاب مهمونارو یا ی فامیل ک راحتم باهاش

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

اینجوری راحت ترن میگن کلید بدید ولی مهمون باشه نمیتونن کاریش کنن،ولی واقعا ی فامیلم ندارن مهمونا برن ...

منم صابخونه قبلیمون اینجوری بود شوهر سابقم رو میداد حرصی میخوردم خودشونم رعایت نمی کردن . مرد که میومد خونش جای دیگه بود کار داشت میگفت من شب اینجا بمونم به شوهرم میگفتم این اینجا بمونه من میرم خونه بابام. 

استتار چیکار کردی با این صاحب خونه از صبح فکر پیش شما هست

خودشون قبل ازاین ک ما بگیم زنگ زدن گفتن کنسل کردن بخاطر بیماری 😍😂😂😂

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️