2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بچه ها مردیم دیگه از استرس  من که تپش قلبم اوت کرده این چند روز بس که همه جا حرف از کرو.نا ...

گل من آنفولانزا از این بدتر هست شیوع هم پیدا کرده بود چی شد مگه فقط این بیماری رو خیلی دیگه دارن ترسناکش میکنن 

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

پسر من دیشب  10 دقه مونده تو دسشویی دست شستن کلی صابون مصرف کرده هیچ... بعد هی میگه در رو باز کن درو ببند حوله بیار.. یعنی رسما شدم خادم اینا تو خونه.. چون دیگه از ترس ک رونا دستاشونو از جیب مبارکشون در نمیارن😂 حالا موقع بازی کردن که رعایت در کار نیست. ولی موقع کار انجام دادن چرا😆

چه وحشتناک    ،بیشتر حس کردم عزرائیل داره منو میبینه

😂😂😂تازه فک کن کرو.نا این قیافه مارو میبینه و بازم دست از سرمون برنمیداره😢😢

زندگی هنوز‌ قشنگیاشو‌ داره❤مثلا‌ خودت😉
گل من آنفولانزا از این بدتر هست شیوع هم پیدا کرده بود چی شد مگه فقط این بیماری رو خیلی دیگه دارن ترس ...

همین آنفولانزایی که چند وقت پیش شایع شده بود؟

پسر من دیشب  10 دقه مونده تو دسشویی دست شستن کلی صابون مصرف کرده هیچ... بعد هی میگه در رو باز ک ...

😂😂😂😂اره خوب بهونه ای پیدا کردن

نترس ،نهایتش همه چیز تموم میشه

اصلا برای خودم نمیترسم

واسه آدمایی که دوسشون دارم نگرانم:(😓

یه لحظه هم به خودم فکر نمیکنم

وای بچه ها مردیم دیگه از استرس  من که تپش قلبم اوت کرده این چند روز بس که همه جا حرف از کرو.نا ...

یعنی انقد به خودت استرس میدی که تپش قلبت عود کرده؟آروم باش بانو.تا کار ضروری نداری بیرون نرو به توصیه های بهداشتی هم عمل کن انشاالله طوری نمیشه

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
بله گلم مگه نمی دونستیم اونم سرایت می کنه

اصلا نمیدونستم اون آنفولانزا هم خطرناک بوده😨

درسته خیلی بزرگش کردن الان هر شبکه ای که میزنی حرف از این بیشعوره😭

بنظرم همین داستانم یه کاسه ای پشت نیم کاسه داره:///