2777
2789
عنوان

بالای سی و پنج ساله ها چند تا بچه دارین راضی هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 4020 بازدید | 254 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من۳۱سالمه درحال یائسگی زودرس خداروشکرکن واسه همون یدونم ک دارین .من میگم کاش ی بچه بذارن لب خیابون من وردارم بیارمش🥺

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

۴۱ساله .صفر تعداد فرزند 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خواهشاً نریزید سرم به نظرم تک فرزند بودن بهترین هدیه پدر و مادر به بچه ست

نه درسته رفاه بچه بیشتره ولی وقتی پدر مادرفوت می‌کنند بچه تنهاست خیلی سخته

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

گل مهر مگه ما فضولیم بهت بگیم بزادمن هم یک دختر دارم و خواست خودم بوده به دیگران هم اجازه نده ب ...

من خودم خیلی میخوام که دوتا داشته باشم ولی نشد یعنی خیلی مشکلات هست اولینش که نازاییه بعدشم مشکلات دیگه 

اخه کلا هر جا میری میبینی دارن چهارمی ک پنجمیا میارن حسودیم میشه

اخه کلا بگی یکی دارم شروع میکنن که تک فرزندی بده پشیمون میشی هر چیم توضیح میدی که اینجورم اونجورم فایده نداره گفتم از اول بگم 😅

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

دوماهه حامله بودم که سقط شد یعنی تو اون دوماه یه پله نمی‌تونستم برم گریه ام می‌گرفت خیلی خیلی تنبل ش ...

چند سالته عزیزم 

منم دوتا سقط داشتم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

هیچ نسخه ای برای همه نیست...

هرکسی یجور راحته

یکی میگه بچه نمیخوام

یکی میگه تک فرزندی

یکی میگه دوتا بسه

یکی میگه دوتا بس نیست

ببین خودت چی میخوای از زندگی ات

اگه فکر میکنی حسرت به دل میمونی...بسم اله❤️

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ / ای هیچ ز بهر هیچ،بر هیچ،مپیچ

همه اطرافم بیشتریا دوتا دارن یه چند مورد ۳ تا دارن ولی چهارتا ندیدم اینجا و اینستا زیاد میبینم نمیدو ...

34سالم یدونه ۱۰ماهه دارم. دیگه ام نمیارم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون