2777
2789
عنوان

حاجت روایی کمک

72 بازدید | 12 پست

سلام خانومای عزیزمیشه یکی منوراهنمایی کنه منم قول میدم به اونم دعاکنم...

من میخوام چله بردارم ۴تایه جامیشه؟؟

اگه هم چله ای میشناسیدکه (بجززیارت عاشورا چون اون برام سخت بود)حاجت روایی اش حتمی ست میشه بهم بگید ممنون میشم😘😘🥰

خدایاممنونم بابت نعمت بی نهایت وهزارابار شکرت

اگه میتونی بردازی چندتا باهم بنظرم خیلی خوبخ.من وقتی چندتا باهن برمیداشتم خوابای خوب و معنوی میدیدم .اماممکنم هست نتونی باتنبلی کنی اینطوری واست فقط عذاب اور میشه

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی

چله با هم برندار سنگینی میندازه عزیزم

بین هر ختم یا چله باید یک هفته فاصله بندازی و یه صدقه بندازی بعد چله بعد رو شروع کنی

اینایی که من نی نی سایت شنیدم : چله سوره حشر ، چله حدیث کسا ، چله زیارت عاشورا میتونی ساده بخونی بدون صد لعن و صد سلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی بردازی چندتا باهم بنظرم خیلی خوبخ.من وقتی چندتا باهن برمیداشتم خوابای خوب و معنوی میدیدم ...

ممنونم

چله با هم برندار سنگینی میندازه عزیزم بین هر ختم یا چله باید یک هفته فاصله بندازی و یه صدقه بندازی ...

مرسی بابت راهنماییتون عزیزم

ممنونم

عه راستی دعای  مشلول خیلی خوب و مجربه.با طهارت حتما بخون.من اول اینک خیلی دوس دارم و محربه بعدش توسل.حدیث کسا هم یکی دوبار خوندم با صوتی ک رو برنامه ش بود اونم عالیه عاشقش میشی.

من کلا دعاهایی ک میخونمو باید باصدای یه مداحی ک ب دل نشینه بخونم اینجوری خیلی دلچسبتره

چله با هم برندار سنگینی میندازه عزیزم بین هر ختم یا چله باید یک هفته فاصله بندازی و یه صدقه بندازی ...

اتفاقا اینجا یه مشاور مذهبی داره کسی ازشون پرسیدع بود ک چندتا چله بردارم و دعا سنگینی میاره؟گفته بودن نه نمیاره.پیدا کنم شات میگیرم میفرستم

مشلول خیلی زود حاجت میده.معمولا با طهارت و حضورقلب و دل شکسته بخونی تا 3 روز بعد انشالله حاجتتو میگیری

مشلول خیلی زود حاجت میده.معمولا با طهارت و حضورقلب و دل شکسته بخونی تا 3 روز بعد انشالله حاجتتو میگی ...

خیلی ممنون لطف کردی😘😘😘