2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان می شه بگید دفع شد یا کورتاژ کردید منم تو وضعیتم شما هستم متاسفانه😔

عزیزم دکترم گفت کورتاژ کن راحته گفتم نه بهم دارو داد خودم هم کنارش دارو های گیاهی و زعفران و کاچی خوردم و هی طناب زدم خیلی تلاش کردم ولی خداروشکر کامل دفع شد الان دوباره باردارم و قلب نینیم میزنه خداروشکر .نگران نباش

واسه من دفع شد جنین نه بقایاش مونده بود چون خونریزی داشتم دکتر سنو دادگفت بقایای جنین مونده کورتاژ م ...

سلام دوستم خوبی میدونم خیلی وقتع گذشته ولی شما آویشن رو چطور استفاده کردی چه مقدار و چند روز همون پودرش دم میدادی....منم هفته پنجم خونریزی افتادم نموند واسم😔 بقایا اول ۱۲ میل بود بعد ۹ بعد شده ۶ خونریزی هم داشتم زیاد ۳۰ روز دکتر واسم قرص متیل داد خونربزیم کم شده ...الان میتدسم بمونه برسم کورتاژ...توروخدا راهنمایی میکنی منم‌....خوب شم و بتونم بعدش دوباره باردار

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

عزیزم دکترم گفت کورتاژ کن راحته گفتم نه بهم دارو داد خودم هم کنارش دارو های گیاهی و زعفران و کاچی خو ...

سلام خوبی شما میشه بگین چیا خوردین گیاهی...مال منم ۶ میل شده دکتر قرص متیل داده ..خونریزیمو کم کرده...منم راهنمایی میکنی خیلی ناراحتم.....دلم میخاد خوب شم و دوباره باردار

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن