2777
2789
مونده میدونم خودم😔فردا ظهر میرم دعا کن توروخدا اصلا نمیخوام با این محیط الوده ی بیمارستانا برم کورت ...

همون اول باید میزوپروستول میداد اگه خوردی تو خونه نخوری من داشتم میمردم از خونریزی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام بیمارستان برم از ک رونا میترسم.با میزو سقط کردم و حالا بقایا دارم

من فرهنگ و اگاهی شمارو تحسین میکنم عزیزم واقعا موندم مردم برای چی برای عملهای غیراورژانسی این چندروزه میرن بیمارستان هم خودشون الوده میشن هم به بقیه منتقل میکنن 

اجی جان من حقیقتش هر چی بگی خوردم انشالله که دفع بشه برام دعا کن ازت خواهش میکنم 

انشالا بحق پنج تن مشکلت حل شه صلوات واست فرستادم ،من بااویشن همه ی بقایا دفع شد امیدوارم توام نتیجه بگیری

منتظر روزای بهترم ✌
انشالا بحق پنج تن مشکلت حل شه صلوات واست فرستادم ،من بااویشن همه ی بقایا دفع شد امیدوارم توام نتیجه ...

چقد اویشن خوردی چند بار قربانت اجی دستت درد نکنه میگم که فقط اویشن بخورم اخه من امروز همین ۲ ساعت پیش زعفران خیلی غلیظ خوردم گفتن خیلی تاثیر داره میخواستم بالا بیارم اما نمیتونستم 

خدایا خودت کمکم کن
چقد اویشن خوردی چند بار قربانت اجی دستت درد نکنه میگم که فقط اویشن بخورم اخه من امروز همین ۲ ساعت پی ...

عزیزم اویشن خوب بگیر  ،اول اب وجوش کن یه قاشق اویشن  بریز جوش خورد خاموش کن بخور تا شب چن استکان بخور واسه من معجزه کرد امیدوارم واسه توام خوب باشه ،چن ماهع سقط کردی ؟

منتظر روزای بهترم ✌
عزیزم اویشن خوب بگیر  ،اول اب وجوش کن یه قاشق اویشن  بریز جوش خورد خاموش کن بخور تا شب چن ...

۹ هفته دکترا میگن این بچه ایی توش نیست فقط یه توده ی خالیه میگن خارج از رحمیه 

خدایا خودت کمکم کن
۹ هفته دکترا میگن این بچه ایی توش نیست فقط یه توده ی خالیه میگن خارج از رحمیه 

اخی داروبهت ندادن ؟ اگه دادن مصرف کن  افتادی خونریزی اویشنم مصرف کن انشالا خوب شی

منتظر روزای بهترم ✌