س پسرم 11ماهش وباوزن 3ونیم به دنیا اومده ولی رشدش خیلی کمه الان 7وچهارصد کیلووزن داره تویک ماه وزنش 200گرم هم کرده نمیدونم چیکارش کنم بهش قطره میم بااهن میدم اخه دکترگفته کمی کم خونی داره امافرقی نکرده بدترهم شده بنظرتون چ کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر من 8 ماهه که بود 8 کیلو بود. دکتر ببرش اسهال نیست؟ فرنی کره ای بهش بده برنج نرم کره دار بده. قطره آ د و اهنش رو صبح ها بده. ببین سرلاک میخوره بهش بده. حریره رود وزن بگیره اما حتما دکتر هم ببرش. توی تهرانی اگه ببرش پیش دکتر میلانی درمانگاه مهراد سر مرزداران هر روز تا یک ظهر هست. دکتر خوبیه
روزی سه وعده بایک میان وعده غذامیدم بهش صبحونه هم فقط فرنی وحریره میدم درحدتناسب غذاشو میخور
غذا که خوب میخوره پس مشکل اشتها نداره، حتما مشکل در شیرخوردنشه عزیزم، یا اینکه شیرخودت خیلی چرب نیست، منم بچم مشکل وزنگیری داره یکماهه شروع کردم به دادن شیرخشک و شیر اینفاترینی، الان یخورده بهتر شده