2777
2789
عنوان

خونه تکونی عید میکنید یانه

232 بازدید | 23 پست

من خودم والا بیمارم البته ک رونا ندارم خداروشکر ولی بیماریم جدیه فعلا ام ار ای وازمایشام به خاطر شلوغی بیمارستانها عقب افتاده بابامم پیره ومریضه پیش منه دست به هیچ چیز نزددم خونمم انگار جنگ جهانی تو اتفاق افتاده بوده انقدر اوضاعش خرابه چند ماه بیماری باعث شده افتضاح بشه به نظرتون چکار کنم والا بیشتر از ک رونا از اوضاع خونم ناراحتم میترسم اگه بمیرم مردم بیان فاتحه بدن به جاش فاتحه فوش بدن که چقدر خونت کثیف بود😂😂😭😭

خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یس چند روز تیکه تیکه تمیز می کنم فکر کنم تا آخرین روز تموم بشه 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

منم خونه تکونی نکردم ولی خدادوشکرخونم یجوری تمیزهس موقع مردنم سوژه نشه😂

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          

من اتاق خواب ها با آشپزخونه حموم دستشویی تموم کردم دیروزم اومدن تشک تخت با مبل ها شستن فرشها جمع کردن بردن فقط یه کف مونده جارو تی بکشم وبه امید خدا هروقت فرشام اوردن پهن کنم 

خداروشکر منم مامان شدم انشاالله قسمت همه منتظرا  

وای ازاستیکرخندت خندم گرفت😂

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
عزیزم مگه چه بیماری دارید؟

هنوز نمیدونم تا حالا درد میکشیدم الان با دارو یکم ارومم ولی باید کلی ام ار ای وازمایش بدم بیمارستانها شلوغه

خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان