2777
2789

اره بگیر 

من مغرور نیستم !برایِ زمانم ارزش قائلم ...من شنونده ی خوبی ام !اما بعضی از حرف ها واقعا ارزشِ شنیدن ندارد ...من آدمِ سردی نیستم !در گرم گرفتن با دیگران ، محتاطم ...من آدمِ بی مشکلی نیستم !از محدودیت هایم ، فرصت می سازم ...من با خودم راحتم !پس نیازی به تاییدِ دیگران ندارم ...من برایِ خودم هدف دارم !پس به کسی اجازه دخالت نمی دهم ...من خودم را دوست دارم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سفید ا لیتر گرفتم ۵۵ هزار بنظرتون گرونه؟

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
ولی گرونه 

من قیمت الکل دستم نبود 

فک کنم بهم انداختن بخاطر این شرایط

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
بگیر. منم گیرم نیومده الکل.دیشب تی وی زیرنویس کرد وایتکس و اب به نسبت 1به 5 میشه واسه ضدعفونی استفا ...

وایتکس هم نداریم 😑

Ayhanim هستم داشتم تایپ میکردم دیدم لغو کاربری,شدم 😒😒😒😒😒

عزیزم الکل صنعتی۹۰ درصد به بالا رو باید با آب قاطی کنی تا خاصیت میکروب کشی داشته باشه چون تا باآب رقیق نشه میکروب کش نمیشه  

به امید روزی که بیام تاپیک بزنم خدااااروشکر کرونا ریشه کن شد🤲_________خدایا خودت مردمو نجات بده
عزیزم الکل صنعتی۹۰ درصد به بالا رو باید با آب قاطی کنی تا خاصیت میکروب کشی داشته باشه چون تا باآب رق ...

میکنم برای دو لیوان و یکم بیشتر یه لیوان آب

الکل قرمز میشه پس؟ 

اینو راحت تر میشه پیداکرد از سوپر ولی الکل نایاب شده

میدونی الکل ب دست اینا بخوره چیزی نمیشه ولی وایتکس پوستو میسوزونه