2777
2789

مشتبی ؟اسمشه ؟

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

میره خارج دختره 

من مغرور نیستم !برایِ زمانم ارزش قائلم ...من شنونده ی خوبی ام !اما بعضی از حرف ها واقعا ارزشِ شنیدن ندارد ...من آدمِ سردی نیستم !در گرم گرفتن با دیگران ، محتاطم ...من آدمِ بی مشکلی نیستم !از محدودیت هایم ، فرصت می سازم ...من با خودم راحتم !پس نیازی به تاییدِ دیگران ندارم ...من برایِ خودم هدف دارم !پس به کسی اجازه دخالت نمی دهم ...من خودم را دوست دارم ...

نه ازدواج نمیکنه بچه رو ازشون میگیرن و اخرش 5 قلو میاره و رعنا میمونه کمکش 

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 

نه با مشتبی مشطبی ازدواج نمیکنه🙄

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️