2777
2789
عنوان

رژیم کتوژنیک

73 بازدید | 7 پست

سلام خانما

میخواستم بدونم تو رژیم کتوژنیک حبوبات هم میشه خورد؟

هویج چی؟

تخم مرغ و لبنیات هم بگین لطفا

میشه برام صلوات بفرستید که اراده پیدا کنم تا به خواسته های دیرینه م برسم🙏🏻
حبوبات و هویج نه تخم مرغ اره لبنیات پرچرب ازاده

شما رژیمشو گرفتی؟

موثره ب نظرتون؟

تا عید میتونم پنج شیش کیلو کم کنم با این رژیم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی هفتس البته خوب رعایت نمیکنم ولی همینجوری میفهمم ک شکمم خیلی پهلو و پشتمم جمع شده راضیم کلا زیاد سخت و سفت نمیگیرم ولی میخوام همین روندو ادامه بدم

من از این دنیا چی می خوام ...ی جعبه مداد رنگی... بکشم رو تن دنیا ... رنگ خوبی و قشنگیی...
ی هفتس البته خوب رعایت نمیکنم ولی همینجوری میفهمم ک شکمم خیلی پهلو و پشتمم جمع شده راضیم کلا زیاد سخ ...

بعد عزیزم ببخشید میشه بگی چایی و قهوه با چی میخوری؟

ی هفتس البته خوب رعایت نمیکنم ولی همینجوری میفهمم ک شکمم خیلی پهلو و پشتمم جمع شده راضیم کلا زیاد سخت و سفت نمیگیرم ولی میخوام همین روندو ادامه بدم

من از این دنیا چی می خوام ...ی جعبه مداد رنگی... بکشم رو تن دنیا ... رنگ خوبی و قشنگیی...

یه رژیم اصولی بگیری در کنارش پیاده روی و ورزش هم بکنی عالیه ببین من رژیم گرفتم خیلی لاغر شدم خیلیی راضی بودم اصلا هم رژیم سختی نیست و حریص تر نمیشی تو خوردن دوستمم گرفت اونم راضی بود قیمتشم خدایی خیلی مناسبه نسبت به جاهای دیگه می ارزه دیگه عوضش اصولی رژیم میگیری این سایتشه که کاملا توضیح داده و نتایجم توش گذاشته 

http://ketomethod.sellfile.ir/prod-1731482-برنامه رژیم لاغری کتوژنیک نسخه کامل.html?r=56259