2777
2789

سلام خانوما

برادر من دچار افسردگی و پوچی شدیده...حتی اعتقادات درستی هم نداره...میگه از کجا میدونی خدا هست...از طرفی هیچی هم براش مهم نیست...مثلا برا نمردن تلاش میکنه ولی از زنده موندن خوشحال نیست...حالا این برادر من احساساتشم بروز نمیده اصلا.مثلا تو کل عمرش دوبار گریه کرده...بشدت درونگراست...چند سال طول کشید تا به دختری که دوسش داره بتونه بگه که دوست دارم...ولی بعد از چند سال هم که باهاش دوست شد باهاش کات کردو ازون عجیب تر بعد از کات هم حالش بد شد...دچار پوچی و بی خوابی و ازین قبیل مشکلات.از طرفی هم ممکنه سال بعد مهاجرت کنه...

الان که میدونید نمیشه از خونه بیرون رفت برا مشاوره...بنظرتون از کجا مشاور تلفنی خوب پیدا کنم؟؟

مشکلش حاده بنظرتون😷😷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو داداشت چقدر مثله همیم 

چند سالشه؟

ولی من به خدا اعتقاد دارم فقط به دین یکم...

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``

قبل از ازدواج و مهاجرت و .....

روح شون باید  توسط دکتر حاذق  درمان شه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

این ک مشکل اکثر جوونای ایرانیه😐

پنج دقیقه بعد از تولدتان،اسم و ملیت و دین شمارا تعیین می کنند و شما بقیه زندگیتان را صرف دفاع از چیزهایی میکنید ک خودتان انتخابش نکرده اید!
منو داداشت چقدر مثله همیم  چند سالشه؟ ولی من به خدا اعتقاد دارم فقط به دین یکم...

مثه من ،منم همین حالت هارو دارم ولی خدارو قبول دارم 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤
مثه من ،منم همین حالت هارو دارم ولی خدارو قبول دارم 

خدا مارو به راه راست هدایت کنه😞

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``

بله مشکلش خیلی جدیه. حتما باید به روانپزشک مراجعه کنه حالش خوب میشه.سعی کنید اصلا اذیتش نکنید و باهاش مهربون باشید طوری که احساس نکنه دارید بهش ترحم میکنید.تو محیط خونتون سعی کنید فیلم طنز ببینید بساط شادی و دورهمی صمیمانه رو بین اعضای خونواده خودتون فراهم کنید.ان شاالله زودتر حال روحیش خوب بشه

خدا مارو به راه راست هدایت کنه😞

کاش یکم احساس بده مردم از بی تفاوتی

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤