2777
2789
عنوان

بچه توروخدابرا بچم دعا کنید

2820 بازدید | 30 پست

سلام عزیزان بچم وقتی به دنیا اومد دکترا گفتن مشکوک به داون هست ازمایش دادیم جوابش8اسفندمیاد بچم50روزشه طفلک پاهاش کلاب فوت بود عمل کردیم ویه مدت تو گچ بود الانم بهش کفش مخصوص دادن باید24ساعت پاش باشه از لحاظ سندرومش هم اصلا نسبت فامیلی نداریم وهیچکدوممون توخانواده هامون همچین موردی نداریم سنم17سال هست ایشالله که به حق دستای بریده ابلفضل جواب ازمایشش منفی باشه ای خدا دارم دیوووووونه میشم😩😩😩😩😩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شالله برا شوما منفیه 

خواهر شوهرم غربالگریم رفته نفهمیدن زایید بچش داون بود بمیرم برا دل هرسه تون 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆

نه غربالگری نرفتم یعنی مادرشوهرم گفت نرو خیلیا رفتن بهشون گفته بچت ناقص هست یامشکل داره اما به دنیا ک اومده سالم سالم بوده نمونش توخانواده خودمون هست شوهرمم هم به شدت به حرف مادرش گوش میده واینطوری شد که من نرفتم غربالگری چه نذری بردارم حاجتم زود روابشه؟

بچم به صدا ونور واکنش نشون میده بدنش شل نیست زبونش ازدهنش بیرون نیست انگشتاش بلند وکشیده هست فقط کف دست چپش یه هشت داره و یک نداره بینیش استخون داره شیرشو خوب میخوره امیدم به خدا هست ایشالله که سالم باشه شماها هم تودعاهاتون منو فراموش نکنید میگن دعای یکی دیگه درحقت مستجاب میشه محتاج دعاهاتونم عزیزان😘

بچم به صدا ونور واکنش نشون میده بدنش شل نیست زبونش ازدهنش بیرون نیست انگشتاش بلند وکشیده هست فقط کف ...

ابجی عکسشو ندارم 

ولی زبونش از دهنش بیرون بود 

شل هسش

انگشتاش کوچولوعه

بینیش استخون بندیش کمه 

خدا ان شالله هر چی خیره پیش بیاد 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆