2777
2789
عنوان

بچه توروخدابرا بچم دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2820 بازدید | 30 پست

فدات این شماره منه تو تلگرام 09911919498هروقت عکسشو داشتی برام بفرست گلم بچه ها هرکی خدانکرده تو فامیل یا خانواده این مریضی روبچه هاشون دارن عکسشو برام بفرسته ممنون خداخیرتون بده ایشالله

فدات این شماره منه تو تلگرام 09911919498هروقت عکسشو داشتی برام بفرست گلم بچه ها هرکی خدانکرده تو فام ...

شمارتو چرا اینجا گداشتی بپاک خواهری 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات این شماره منه تو تلگرام 09911919498هروقت عکسشو داشتی برام بفرست گلم بچه ها هرکی خدانکرده تو فام ...

خصوصی شمارتو بفرس بپاک‌اینجا 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆

بازهم ازهمتون التماس دعای فراوان دارم. منم براهمتون دعامیکنم تاهشتم دوروز دیگه مونده ایشالله خبرخوش بشنوم از ازمایشگاه ایشالله شماها هم به مراد وحاجتا تون برسین امییییییین💓

حسمیکنم چیزی نیست اخه این همه چیزش خوبه بخاطر چشماش وکف دساش نگرانی البته حق داری ولی خدا کمکت کنه

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

عزیزم دختر منم موقع تولدش مشکوک به سندرم داون بود ولی الحمدالله ازمایشش نشون دا د داون نیست.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
عزیزم دختر منم موقع تولدش مشکوک به سندرم داون بود ولی الحمدالله ازمایشش نشون دا د داون نیست.

الهی شکر میشه عکس بچگیا بچتو برام بفرستی به چیش مشکوک بودن از همون اول تولد مشکوک بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خودم هم نمیدونم.

گفتن چهره مشکوک.

البته دختر من چندروزگی تشنج کرد و چند روز ان آی سیو بستری بود.

یکی از دلایلش تشنجاش بود.

ولی یادمه یه خانمی همینجا تاپیک زده بود و به خاطر همین دلایل شما بچش مشکوک به داون بود که اونم خدا رو شکر بعد از آزمایش مشکلی نداش.

همش عکس کف دست بچش و میزاشت.

اگه تاپیکش رو پیدا کنم برات میزارم

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

عزیزم از ته قلبم از خدا میخوام بچت سالم باشه عزیز دلم

در کل به این فکر نکن حتما از ازدواج فامیلی میاد یا حتما باید توی خانواده کسی اینجوری باشه

من خودم و شوهرم ازدواج غریبه ایم

ولی من توی ژنم ناقل سندرم داونم یعنی خودم سالمم بچه های متولد شده از من ریسک سندرم داون دارن

مطمئنم پسر گلت سالمه

ولی هیچوقت به این تکیه نکن که چون ازدواج فامیلی نیست آزمایش ندی

برای بارداری های بعدیت حتما آزمایش بده و غربالگری کن

امیدت به خدا♥️دعای معراجو بخون عزیزم

توی نت سرچ کن

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩