2777
2789
عزیزم شما توی شرایط بقیه نیستی

نیستم  عزیزم 

ولی اگه همه احساس مسئولیت می کردن تو کل کشور پخش نمی شد 

الان ویروس چرخیده جهش پیدا کرده بچه های معصوم و بی گناهم می گیرن 

اخه ادم چی می تونه بگه 😐😐

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عزیزم میگن مدارس تعطیل کردن که همه تو خونه ها بمونن.تا از پخش شدن ویروس جلوگیری بشه.نه اینکه همه بری ...

من همسرم پزشکه (رزیدنته) همش کشیکه و داره برای آزمونش میخونه

خودمم دانشجوام و شدیدا درگیر

ما ۱۰ ماهم باهم حتی ی بیرون رفتن معمولی نرفتیم

چون به نوعی درگیر بودیم

الان تونستیم بالاخره ۳ روز خالی کنیم

اینجا هم خبری نیس

خیالتون راحت باشه تمام اجتماعاتش تعطیله

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیستم  عزیزم  ولی اگه همه احساس مسئولیت می کردن تو کل کشور پخش نمی شد  الان ویرو ...

پست بالاییمو بخون

بحثتونو با آدمای احمق اینجوری تموم کنین:تو ن شعورشو داری قانع بشی و نه سوادشو داری ک منو قانع کنی😁
نه پارک ابیش تازه تاسیس شده روبازه ولی الان فکر کنم سرد باشه. بولینگم اگه تعدادتون زیاده خیلی کیف می ...

مرررسی عزززیزم

از مرکز خریداش کجا خوبه؟

اطلاع داری؟

دوستان 

خانومای گل

من نیومدم اینجا ک بازخواست بشم

به کسی هم ربطی نداره

خانومای گل و باشعوری ک راهنمایی کردن خیلی ممنونم ازشون

از بقیه خواهش میکنم از تاپیک برن بیرون

مرررسی عزززیزم از مرکز خریداش کجا خوبه؟ اطلاع داری؟

تجاری 

دامون برای مانتو روسری

مروارید 

پردیس 2 اگه اشتباه نکنم

مرجان لباس بچه خوب وقیمت مناسب داره

سارینا برای لباس مجلسی 

ونوس و زیتون و پانیذ ایناها به درد نمیخوره

ببخشید همینا فعلا یادم بود

پست بالاییمو بخون

عزیزم خوش بگذره بهتون 

قصد جسارت نداشتم 

منم همسرم پزشکه  حتی جمعه ها هم شیفته و تنها مسافرت سالمون انتهای سال بود که کنسلش کردیم 

به هر حال امیدوارم ازم دلگیر نشده باشین 

تو کیش و قشم هم دیده شده مواظب باشین 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
تجاری  دامون برای مانتو روسری مروارید  پردیس 2 اگه اشتباه نکنم مرجان لباس بچه خوب وقیم ...

وای ی دنیا ممنون گلم

واقعا لطف کردی

واقعا مونده بودم

موتورش و ماشین آفرود رو من دوست داشتم هیجان داشت. شترم یادمه داشت. دو تا چیز دیگم بود یادم نمیاد &nb ...

ایول

دستت درد نکنه💋🌸🌸🌸🌸