2777
2789
عنوان

بچه ها ی سوال

98 بازدید | 9 پست

باوجود دادن آزمایش غربال دوم و اوکی بودنش نیاز به سونو آنومالی هم هست؟؟؟؟

رایانم جون مامان خدا تورو برامون حفظ کنه کاش بشه زودتردستاتو لمس کنم پسرم😘😘😘❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره نیازه عزیزم . چون اونجا باز هم بررسی میشه. منم هفته دیگه سونو آنومالی دارم از ترس نمیتونم تکون ب ...

چقد بد ..بااین شیوع بیماری میری من ک میترسم برم

آره نیازه عزیزم . چون اونجا باز هم بررسی میشه. منم هفته دیگه سونو آنومالی دارم از ترس نمیتونم تکون ب ...

از ی طرفی هم سالم بودنش و جنسیتشو خیلی دوس داشتم بدونم

چقد بد ..بااین شیوع بیماری میری من ک میترسم برم

خب مجبورم چون این بیماری حالا حالاها تموم نمیشه .مجبدرم بارعایت بهداشت برم .از اونجا هم اومدم کل لباسا و کیف و ... رد میندازم ماشین خودمم میرم ددش میگیرم .ما باردار ها نمیتونیم چند ماه صبر کنیم بعد بریم آنومالی یا .... . وقت خودمون باید انجام بدیم 

برای سلامتی نی نی تو راهیم ۱ صلوات میفرستید .🙏
از ی طرفی هم سالم بودنش و جنسیتشو خیلی دوس داشتم بدونم

عزیزم آنومالی واجبه باید بری. سعی کن رعایت کنی فقط اومدی هم وسایلا رو ضد عفونی کن .من که بقیشو سپردم به خدا کاری نمیتونم بکنم .

خب مجبورم چون این بیماری حالا حالاها تموم نمیشه .مجبدرم بارعایت بهداشت برم .از اونجا هم اومدم کل لبا ...

اره مامآن من میگه نرو ..اما بازم هرچیزیش ی وقتی داره

اره مامآن من میگه نرو ..اما بازم هرچیزیش ی وقتی داره

آره از وقتش بگذره دیگه فایده نداره. معلوم نیست بیماری کی تموم بشه شاید حتی تا موقع زایمانمون بمونه. یعنی تو نمیخوای آزمایش و سونوهای واجبتو بری؟فقط باید تمام سعیتو کنی بهداشتو رعایت کنی .بعدشم خودتو بسپر به خدا