2777
2789
عنوان

با این وضع میرید؟

1053 بازدید | 24 پست

با این وضع مریضی میرید ارایشگاه ب خدا جرات میخواد نمیشه نرفت چیکار کنیم لطفا هرکسی می ره لوازم بهداشتی خودش رو ببره من شما رو دوس دارم برای همین ک میگم لطفا همه گی هم رو دوست داشته باشیم خیلی دوستون دارم مواضع خودتون باشین 

😐میگف تا ابد باهاتم...خدا بیامرز این اواخر زیاد زر میزد😐

من نمیرم سلامتیم مهمتره معلوم نیست شرایط فعلا خیلی ها ناقل هستن و خبرندارن ..

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیرم سلامتیم مهمتره معلوم نیست شرایط فعلا خیلی ها ناقل هستن و خبرندارن ..

بعد ی هفته از مریضی بعد علائمش پیدا میشه

اره ب خدا تعطیل کردن ک خونه باشن اما ...

بخدا اینقد عصبیم از این موضوع....اصن بعضیها انگار عقل تو کلشون نیست...اونم از قم که یه سری فرار کردن شهرای دیگه اونا هم مبتلا کردن

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
بخدا اینقد عصبیم از این موضوع....اصن بعضیها انگار عقل تو کلشون نیست...اونم از قم که یه سری فرار کردن ...

اره دیگه باید همونجا میموندن ک سراسری نشه