2777
2789

تو نت بزن ببین نمیاد

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لایکم کنید

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

ببین فک کنم مثل دعای مشلول 

🐇کم کم یاد میگیری🐇                                                                  باید باغ خودت را پرورش دھی 🌳🌲🌷🌻🌵🌱🌲🌳 بہ جای اینکہ منتظر کسی باشی تا برایت گل بیاورد 💐
منظورت ذکرصلوت کبیره اس؟ 14هزار صلوات

والا نمیدونم تو اینستاگرام دیدم نوشته یه حدیث که هر کسی دیگه هر دعایی خوند نشد .نا امید شد ذکر کبیره و .... بعدم دیگه پیداش نکردم

پیدا نکردم‌.یونسیه رو اورد

دعای مشلول سرچ کن 💙

🐇کم کم یاد میگیری🐇                                                                  باید باغ خودت را پرورش دھی 🌳🌲🌷🌻🌵🌱🌲🌳 بہ جای اینکہ منتظر کسی باشی تا برایت گل بیاورد 💐
ای بابا .تو نمیدونی من چقدر دل شکسته صداش زدم‌

شاید واقعا وقتش نیست یا نباید این دعات براورده بشه . پشیمونی بعدش برات شاید بیشتر باشه تا الان . صبور باش و منتظر بمون

دعای مشمول؟ باشه عزیزم مرسی

مشلول نہ مشمول عشقم