2777
2789
عنوان

دندون کودک

101 بازدید | 13 پست

بچه من تقریبا 19 ماهشه ولی هنوز دندون آسیاب در نیاورده بین شما کسی هست ک بچش دیر دندون درآورده باشه و بعدش درومده.. دندون پیشین جلو پایین و بالارو داره الان وقتشه ک از بالا دندون پیشین در بیاد.. فردا میبرمش دکتر میخوام بدونم کسی از شما هست ک این مشکلو داشته و حل شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

4 تا بالا.. 4 تا پایین

به نظرم دکتر ببر یه چکاپ ممکنه کلسیم بنویسه

من پسرم ۲۲ ماهشه ۱۶ تا داره تو ۱۹ ماهگی ۱۲ تا داشت

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

شربت کلسیم بگیر بهش بده با قطره ویتامین د...دهنش پر از دندون میشه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
احتمالاکمبودویتامینd3داره ممکنه دکترامپول ویتامین d3 بده ولی خودت عسل وبادام وپسته وشیربهش بده خیلی ...

یه مدت میدادم دیگه اعصابم نکشید قطع کردم.. مرتب نمی‌دادم.. اما الان شروع کردم میدم

یه مدت میدادم دیگه اعصابم نکشید قطع کردم.. مرتب نمی‌دادم.. اما الان شروع کردم میدم

خواهرزاده منم همینجوری بودبعدچون عموش پزشکه گف ایناروبخوره بهتره تاامپول خواهرمنم ی مدت مرتب بهش میدادبعددندونش دراومد توام بعده انشاالله درمیاد🤗