2777
2789
عنوان

😷🤒🤧😠 لطفاًبخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 2402 بازدید | 165 پست
خب میشه منو راهنمایی کنی چجور سبستم ایمنیمو تقویت کنم؟چیا بخورم چیه نخورم

باروغن بنفشه داخل بینی روچرب کنید

شیره خرما یاشیره انگور روزی دوقاشق صب وشب

دمنوش بابونه بخورید 

دمنوش عناب و آویشنم بخورید

هرچیزی که طبع گرمی داره خوبه

سردی نخورین مخصوصاًلیموترش 

آقایون به هیچ وجه حق ندارن درخواست دوستی بدن😡
ممنون عزیزم..چه جوری بخوریم؟؟؟

تو عسل بریز

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زردی به گروه خونی پدر و مادر برمیگرده

من oمثبت وشوهرم bمنفیه

یعنی میگیره؟

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

همینجوری بخوریم؟اخه خوردنش یه جوریه؟با عسل بخورم؟اسیابش کنم؟

با عسل بخور من ۴شیره هم گرفتم

به اینا نگاه کنید😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن جالبه نه منم خودم اول باورم نمیشد               یکی و دارم شب و روز به فکرمه😍😍.     طلبکاره پولشو میخواد😐
تو عسل بریز

ممنون عزیزم ⁦❤️⁩..

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
عسل و سیاه دانه بخور میگن خیلی خوبه عزیزم منم خودم صبا دارم میخورم

من خیلی سیستم ایمنیم به خاطر کاهش وزن ضعیف شده

حالا حتما سیاهدونه و عسل و امتحان میکنم

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰
روزی سه قاشق عسل و سیاه دونه بخور با سبزیجات و آجیل و پرتقال

مسگن پرتقال سرده ک 

بعد سیاه دانه رو نمیشه دم کرد عسل نداریم آخه

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
اخه پابماهیم..بخورین بچه زردی میگیره نخوریم اونجور گرفتاری شدیم

زردی ربطی ب گرمی نداره من دوماه آخر خودمو کشتم بسکه سردی خوردم آخرم بچه زردی گرفت دکتر گفت ب این چیزا ربطی نداره گروه خونی بچه اگه بامادر یکی باشه زردی نمیگیری اگه با مادر فرق کنه زردی میگیره

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
باروغن بنفشه داخل بینی روچرب کنید شیره خرما یاشیره انگور روزی دوقاشق صب وشب دمنوش بابونه بخورید&nb ...

چشم ممنون

روغن بنفشه بچکونم داخل بینی؟

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰
من oمثبت وشوهرم bمنفیه یعنی میگیره؟

نمیدونم. 

تو نت سرچ کنید. 

نوشته گروه خون چی باشه بچه اجتمال زردی گرفتنش بیشتتره. 

فک کنم همین یکی مثبت یکی منفی احتمال زردی رو بالا میبره خودتون سرچ کنید

خدایا شکرت😍
باروغن بنفشه داخل بینی روچرب کنید شیره خرما یاشیره انگور روزی دوقاشق صب وشب دمنوش بابونه بخورید&nb ...

دمنوشی ک منم میخورم خوبه میشه نگاه کنی زیر یکی از پست ها نوشتم 

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
زردی ربطی ب گرمی نداره من دوماه آخر خودمو کشتم بسکه سردی خوردم آخرم بچه زردی گرفت دکتر گفت ب این چیز ...

ممنونم...دقیقا..

ولی کاش نگیره تواین اوضاع ازبیمارستان موندن فراری ام

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.