2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ایفون ۱۱ چنده ؟اگه میدونین بگین لطفا

ایفون اا نوزده هیجده تومنه 

من دارم هم دوربینش عالیه هم کاراییش خوبه هم خوشکل و باکلاسه و ....

اگه اپل داری حتما واچ هم بخر 

من دارم ، از دوتاش خیلی راضیم

گوشی و ساعت باهم شد ده تومن

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 

شوهرم ایفن ایکس گرفت قبل از گرون بشه ۶ تومن

خیلی سیستمش نسبت به سامسونگ قوی تره همه چیش خوبه

فقط واسه عکس انتقال دادن یکم سخته

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقد بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقد بدن....!!!!!
ن واقعا میخام بدونم چه فرقی با بقیه گوشیها داره بگین لطفا. اگه میدونین

من سه سال پیش گرفتم 

همزمان نوت ۴هم داشتم 

نوت ۴از لحاظ کیفیت دوربین و....عالی بود و در حد آیفون

ولی بدنه ضعیف و حساس الان به ملکوت پیوسته 

یهو ال سی دی و هاردش سوخت، هر سال یه باطری نو هم میخواست 

ولی آیفون سالمه سالم 

الان نوت ۱۰هم خواهرم داره باز در حد آیفون سه سال پیش من نیست 

بخصوص جدیدا سامسونگ دوربین‌هاش ضعیفه

ایفون اا نوزده هیجده تومنه  من دارم هم دوربینش عالیه هم کاراییش خوبه هم خوشکل و باکلاسه و .... ...

واقعا اخه من تابستون داشتم گوشی میخریدم ایفون ایکس ۲۰ تومن بود الان حتما ایکس اومده پایی ۱۱ انقد شده .ولی بازم خوبه ایکاش زوتر بخرم دوس دارم😁دعا کن زودتر مخ بابامو بزن هم ایفون هم اپل واچ باهم بخرم😄😁

واقعا اخه من تابستون داشتم گوشی میخریدم ایفون ایکس ۲۰ تومن بود الان حتما ایکس اومده پایی ۱۱ انقد شده ...

اره حتما بخر چون تنها چیزیه که پشیمونی نداره 

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 
واقعا اخه من تابستون داشتم گوشی میخریدم ایفون ایکس ۲۰ تومن بود الان حتما ایکس اومده پایی ۱۱ انقد شده ...

من ایفون 6s دارم دوسال پیش خریدم پنج تومن نمیدونم الان چنده نمیدونم اصلا هست توبازار یا نه 

ولی اگه خواستی بخری ایفون ۶s بخر حتما

من ایفون 6s دارم دوسال پیش خریدم پنج تومن نمیدونم الان چنده نمیدونم اصلا هست توبازار یا نه  ول ...

اين همه مدلاي جديدتر اومده اين بره مدل قديمي بخره😐😐

بعدشم ٦s دوسال پيش ٢/٦٠٠ اينطورا بود نه ٥ تومن😑😑

اين همه مدلاي جديدتر اومده اين بره مدل قديمي بخره😐😐 بعدشم ٦s دوسال پيش ٢/٦٠٠ اينطورا بود نه ٥ توم ...

یعنی من دارم دروغ میگم ؟

اصلا بره هر مدلی دوسداره بخره