2777
2789

چرا این کارارو میکنید باعث بیماری خانوادتون میشید یا میرن خرید یا میرن مسافرت بعدش همش میگن دولت بلد نیست فلان کنه باید قرنطینه کنه 

حتما باید زور بالا سرمون باشه تا رعایت کنیم 

مردم ریختن تو جاده دارن میرن شمال اخه وقتی خدایی نکرده مریض شدید امکانات شهرستاناهم کمه کی میخواد شما رو درمان کنه

بخدا رعایت کنید با خونه نشستن ادم نمیمیره

تووهمین فامیلای خودم میبینم جمع شدن هر روز خونه یکین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبورن میفهمی مجبورن برن شمال🤕😒😑

بیچاره شمالی ها 

من عابر بانک سر کوچه مون نمیرم چه برسه به شمال

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

کلا یه چرخه معیوب گرفتاریم و تموم نمیشه.مردم میندازن گردن مسیولین و مسئولین هم میگن مردم خودشون رعایت کنن.

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!

اتفاقا دیروز من همین حرف تو یکی از تاپیکا زدم.

دعوا سر استعفای وزیر بود گفتم بابا بمونید تو خونه چکار دارید به این مسئولین ما خودمون مراقبت نمیکنیم اونوقت میگیم چرا داره این بیماری زیاد میشه من که یه دخترم دوسالشه به خاطر دانشگاه که میرفتم همش خونه مامانم بود کاملا ددریه ولی نگهش داشتم تو خونه با اینکه خیلی اذیت میکنه ولی از جمعه از خونه بیرون نرفتم

چون کم عقلن و هرچی سرشون بیاد حق شونه.  ایشالله هرکس مواظب و میترسه و رعایت میکنه هیچ بلایی سر ...

خاک بر سرا انگار الان وقت تفریحه یوقت تعطیلاتشون هدر میره انوقت یچیز میشه از بی تدبیری دولت میگن