2777
2789
عنوان

به نظرتون طلاخریدن الان کارعاقلانه ایه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 53 پست

۲۰۰ هزار بالا میره.

مثلا ۲۰ هزار میاد پایین بعد میگن ارزون شده😐😐😐بعد عیدم بیاد پایین در حد چند تومن میاد پایین دیگه ماها که توی ایرانیم باید خوب ترفنداشونو یاد گرفته باشیم

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰۰ هزار بالا میره. مثلا ۲۰ هزار میاد پایین بعد میگن ارزون شده😐😐😐بعد عیدم بیاد پایین در حد چند ت ...

من یادمه پارسال هم درست همین موقع ها طبا از150ی دفعه رسیدب 500ولی تابستون ارزون شدو رسید ۳۰۰هرچند از قبل زیادتر بود ولی خب باز از ۵۰۰بهتر بود ،اینا شگرداشونه ،بنظرم باز میارن پایین ولی کمتر از 400نمیشه

من یادمه پارسال هم درست همین موقع ها طبا از150ی دفعه رسیدب 500ولی تابستون ارزون شدو رسید ۳۰۰هرچند از ...

امسال پرونده سیاه داریم.

ولی کلا اگه کسی میخواد طلا و دلار برا پس انداز بخره نباید سریع بفروشه

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

طلا فقط تو ایران بالا نرفته قیمت جهانی اونس بخاطر شیوع ک ر و ن ا بی سابقه به بالاترین حد توی چند سال اخیر رسیده بعد از کنترل ک ر و ن ا مطمئنا هر اونس کاهش پیدا میکنه قیمت طلا تو ایران هم تحت تاثیر ارزش پولمون هست هم تحت تاثیر قیمت جهانی اونس پس حتما یه درصدی کاهش داره

نخر حتما قیمت طلا میاد پایین قبلنم تا پونصدوخورده ای رفت بالا ولی اومد پایین صبر کن 

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)