2777
2789
عنوان

نی نی گرمایی کمکککککک

80 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان 

یه نی نی چهارماهه دارم که به شدت گرماییه شبا یه پیرهن نخی و‌یه شلوار پاش میکنم بدون پتو اما تا صبح گریه میکنه بادش بزنم خنک میشه میخوابه خیلی هم سرش عرق میکنه بچم سالمه هیچ بیماری خاصی هم نداره خداروشکر

چکارش کنم اصلا نمیذاره بخوابم نمیشه هم تو‌این فصل کولر زد 

میخواستم بدونم شماهم مشکل منو داشتین ؟ واسه رفع این مشکل چکار کردین؟ خواهشا یه پیشنهاد کاربردی بم بدین

غرور من امپراتوری کبیر است که برای هیچکس سقوط نخواهد کرد

شلوار پاش نکن

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرش که تا یه حدی طبیعیه عرق کنه مثلا پسر من موقع شیرخوردن خیلی عرق میکرد ولی موقع خواب زیاد نه 

بچم دایما عرق کرده خیلی گرماییه

خونه ات گرمه پس

پسر منم همينه ٢سال و نيمشه ولي تا حالا شبا پتو نذاشتم روش با يه شااال نازك نخي بلوزش خيس اب ميشه عوض ميكنم

خونه و ملايم كردم خودمون پتو يپيچيم اون لخت ميخوابه

دختر منم همینه البته وقتی از روش پتو رو بر میدارم دیگه راحت می‌خوابه و سرش هم عرق می‌کنه طوری که متکا زیر سرش خیس میشه

نمیشه هوای خونتون رو یکم خنک تر کنین تا راحت بخوابه بچه؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خونه ات گرمه پس پسر منم همينه ٢سال و نيمشه ولي تا حالا شبا پتو نذاشتم روش با يه شااال نازك نخي بلوز ...

همع درو پنجره هارو باز کردم 

فقط برام سواله یه نی نی چهارماهه این همه گرما رو از کجا میاره چرا ما اینقدر گرممون نمیشه

همع درو پنجره هارو باز کردم  فقط برام سواله یه نی نی چهارماهه این همه گرما رو از کجا میاره چرا ...

عزيزم بچه طبعش گرم و خشكه ذاتش همينه شير خودت هم اگه ميخوره حتما گرمي زياد ميخوري كه البته خوبه مخصوصا اللن با اين بيماري ولي هر چي و با مصلحش بخور كه طبع تعديل بشه

دختر منم همینه البته وقتی از روش پتو رو بر میدارم دیگه راحت می‌خوابه و سرش هم عرق می‌کنه طوری که متک ...

برای پسر من پتو‌ تعریف نشده هست اصلا پتو روش نمیندازم

مگه اینکه کولر رو روشن کنم تا خنک بشه که اصلا فصلش نیست

عزيزم بچه طبعش گرم و خشكه ذاتش همينه شير خودت هم اگه ميخوره حتما گرمي زياد ميخوري كه البته خوبه مخصو ...

اره فکر کنم گرمی زیاد میخورم اما نمیدونستم تا این حد روی بچم تاثیر بذاره