درناااااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 270 عنوان خانوما لطفا بیاید 906 بازدید | 16 پست سلام من خواستم بدونم برا شکستگی دنده باید چیکار کنم خوب شه فکر کنم دندم شکسته اخه خیلی درد می کنه موقع فعالیت روزانه موقع سرفه اطسه و کبود شده قفسه سینم 1398/12/05 | 23:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11650 دیدم ازاین چسبای مخصوص شکستگی استفاده میکنن 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
دختر_شهریوریم عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 572 به نام خدا باید بری دکتر مومن دندت شکسته ها نـ ناخونت 😳 اگـہ بـهم بدے ڪردے و بهـت لبخـند زدم ... دیگـہ هیچ وقـت بهـم اعـتماد نـڪن (:
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11650 لبنیات وقرص کلسیم -دی بخور 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
درناااااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 270 دیدم ازاین چسبای مخصوص شکستگی استفاده میکنن عزیزم راهکار موقت نداره برا امروز فردا تا برم دکتر بعد
درناااااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 270 به نام خدا باید بری دکتر مومن دندت شکسته ها نـ ناخونت 😳 می دونم باید برم دکتر ولی حالا نمی تونم برم دنبال یه راهکار بودم تو خونه دردش کم شه تا بعذ برم
دختر_شهریوریم عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 572 می دونم باید برم دکتر ولی حالا نمی تونم برم دنبال یه راهکار بودم تو خونه دردش کم شه تا بعذ برم چسب دارن داروخونه واس درد اگـہ بـهم بدے ڪردے و بهـت لبخـند زدم ... دیگـہ هیچ وقـت بهـم اعـتماد نـڪن (:
درناااااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 270 لبنیات وقرص کلسیم -دی بخور برا تسکین درد راهی بلد نیستید
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11650 عزیزم راهکار موقت نداره برا امروز فردا تا برم دکتر بعد پماددیکلوفناک میتونی بمالی یاآمپولشوبزنی 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
درناااااااا مدیر استارتر عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 270 پماددیکلوفناک میتونی بمالی یاآمپولشوبزنی مرسی گلم مسکن بود خوردم جواب نداد یه پماد هست بزنم ببینم چی میشه
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11650 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚
رزقرمز33 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 11650 مرسی گلم مسکن بود خوردم جواب نداد یه پماد هست بزنم ببینم چی میشه خواهش عزیزم اینم کرم خوبیه عکسشوفرستادم زودی خوب شی الهی 🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم میفرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون میفرستم🌹 💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚