2777
2789

اول اقدام نکنی آخر اقدام نکنی

یه هفتم ک پریودی خو پس کی اقدام کنی 

خو همین کارارو میکنید ک بچه دار نمیشین

اقدام کن بره بابا 

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از زمان هایی که برای آمیزش و نزدیکی ، بسیار نهی شده است ، اول ، وسط و آخر ماه قمری می باشد. رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) در این خصوص به حضرت علی ابن ابیطالب (علیه السلام) چنین سفارش می نمایند: در اول ماه ، میانه ماه و آخر ماه مجامعت مکن که دیوانگی و خوره و گیجی به سوی فرزند [حاصل از آن عمل نزدیکی] شتابند. لازم به ذکر است که شب اول ماه مبارک رمضان استثناست.

یا علی! با همسرت اول ماه ، وسط ماه و آخر ماه مجامعت نکن چون باعث جنون ، جذام و نقص عضو و نقص عقل همسر و فرزندش می شود.

پیامبر بزرگوار اسلام حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم)

یکی از زمان هایی که برای آمیزش و نزدیکی ، بسیار نهی شده است ، اول ، وسط و آخر ماه قمری می باشد. رسول ...

حدیث واقعا از پیامبره حالا؟

از این جعلیا و اینا نیست یعنی؟

انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود🤍
😂😂😂😂😂 چشم😁

خوشت میاد خدا نکرده بچه ت مشکل داشته باشه یا سقط بشه؟

ماه همون طور که روی جزر و مد یه سری چیزای دیگه تاثیر داره،روی نطفه هم اثر داره.اینکه هنوز دلیل علمیش رو دانشمندا کشف نکردن مبنی بر این نیست که این چیزا اشتباه باشه

باز خود دانی

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
حدیث واقعا از پیامبره حالا؟ از این جعلیا و اینا نیست یعنی؟

عزیزم من چون خودم تو اقدامم بارها شده سرچ کردم و این مطلبو خوندم اگه جعلی بود همه سایتا نمینوشتن.بازم تحقیق کن اگه برات این جور چیزا مهمه گلم.