2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو راضی کنم طلا بگیره

293 بازدید | 30 پست

سلام خانما خوبید 

میخواستم ی سوالی بپرسم ،من و شوهرم خونه مادرشوهرم زندگی می کنیم شوهرم هیچ سرمایه ای نداره ،ی ماشین داشتیم ک با تسادف نابود شد ،الان با دیه همون تصادف بهش می گم یه مقدارشو طلا بگیریم بمونه برا وقتی ک خواستیم بیرون خونه رهن کنیم ،اخه مادرشوهرم و خواهرشوهرم گفتن ک اگه وضعتون خوب شد باید اجاره بدید ،منم میگم ب کسی نگو و ی ذره با طلا پس انداز کن ،شوهرم خیلی ولخرجه ،از الان میگه اگه دیه رو گرفتم یه مقدار میدم مامانم برا اجاره ،شما بودید چه میکردید ؟چجوری راضیش کنم ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا نخر هم خیلی گرونه هم نمیشه روش سرمایه گذاری کرد با این وضعیت 

ب کسی نیاز دارین ک فکر اقتصادی خوبی داره من نمیتونم نظر بدم فقط میدونم طلا خوب نیس براتون الان

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

چه شوهر رو مخی البته ببخشید بگو خو بخوا اجاره بدیم جایی دیگه میریم !!!!!

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

خودتو خسته نکن توام پول بگیر خرج خودت کن اون از خیلی قبل نقشه پولو کشیده،مادر شوهرتم خ بی انصافه عوض اینکه بگه پس انداز کنین برا خودتون مستقل شین کاری میکنه ک تا ابد وابسته باشین  پول اجاره میخاد 🤨

معرفتت گیر منفعتت!!!!!!!!