2777
2789

تو تاپیک قبلیم از کارای جاریم گفتم بخدا خواب و خوراک و زندگی و درس و کارم رو ازم گرفته 

من خانه دارم منظورم از کار کارای خونه و رسیدگی به بچمه بعد یه ترم مرخصی دوباره برگشتم دانشگاه یه بچه ی کوچیک دارم

وقت و بی وقت میاد در مارو میزنه و بیدارمون میکنه 

سردرد میگرنی شدید داره همیشه میاد میگه حالم بده میاد بخدا من عین خواهرم ازش پرستاری میکنم منتی نیست اما یه کاراییش رو مخم رفته که فهمیدم داره ازم سو استفاده میکنه اونم اینکه تیپ میزنه ارایش میکنه پامیشه میاد میگه حالم بده چایی برام بیار بالش بیار بخوابم خونه ی شما حالا من از کارای قبلیش که تو تاپیک قبلم هست فاکتور گرفتم در حالی که من با یه بچه ژولیده پولیده خدمتکاری کاری خانم میکنم 

خلاصه اش اینکه اون روز اومده بود خونمون دراز کشیده بود طبق معمول سفارش میاد انگار که اومده کافه 

بعد من رفتم یه لحظه اشپزخونه دیدم مادر شوهرم داد زد یا ابوالفضل بچه خفه شد

بچم بیسکوییت تو گلوش گیر کرده بود و داشت کبود میشد اومدم چندتا زدم پشت بچم تا نفسش بالا اومد 

جاریم ککش نگزید حتی بلند نشد ببینه چی شده بیدار بود فقط گفت وا یه خورده بیسکوییت خورده همین

حالا جاریم امروز خداروشکر خونه نیست و رفته خونه ی خواهرش 

منم از فرصت استفاده کردم و خونه تکونی شروع کردم

دوست دارم امشب که دیدمش بهش بگم امروز کسی نبود تو دست و پام بپیچه و مزاحمم بشه کلی کار کردم 

دلم میخواد با این حرفم قطع رابطه کنه

از لحاظم دلم میسوزه که دلش یه وقت نشکنه چون سردرد داره نمیتونه کار کنه 

هر چند میگم کار داشتنی بچشم میفرسته خونه ی ما بچش کلاس اول هست میاد دیگه بچه ی من نمیتونه بخوابه چون سرصدا میکنه 

دیروز بچش رو فرستاده بود خونمون تا خونه تکونی کنه 

درحالی که بچه ی خودم همین طور کم خوابه و من نه به کارام میرسم نه خوب میخوابم 

چی به ذهنتون میرسه از شرش خلاص بشم 

بخدا کاسه ی صبرم لبریز شده وگرنه من خواهری در حقش تموم کردم اما. ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم عاقل با پنبه سرمیبره عزیزم حرف دلتو اینجوری نگو ک

بگو شوهرم همش غر میزنه میگه توهم که خوب یاد گرفتی همش مهمون بازی میکنی

یا توهمچین مایه هایی یا ب مادر شوورت بگو

خودت نگووو😜

وا چه کاریه  عیزم 

خوبی هم حدی داره 

بگو خونه تکونی دارم 

بعدشم بی محلی کن 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

اه چقدر اویزوونه دلت برا خودت بسوزه .کم کم هی بهانه بیار و از زیر خودش و بچه ش دررو .برو خونه مامانت .شب بیا .درو وا نکن وا میکنی خدمت نکن .خلاصه سگ محلش کن تا بفهمه مزاحمه واست 

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

مرزهای صبوری رو جابجا کردی تووو 😂😂

من بودم میگفتم ببخشید منم خودم کلی کار و درس دارم فرصت ندارم ب یکی همسن خودمم برسم 😒 

مربی بدنسازی ام 💪 برنامه چربی سوزی و عضله سازی با هزینه کم میدم 😊
رک بگو اومد پذیرایی نکن بگو ببخشید خونه تکونی دارم دیگه یا بچش اومد بگو بچه رو خوابوندم سر صدا نباشه ...

تازگیا بچشو میفرستم میگم برو بچم خوابه بیدار شد بیا

جالبه خواب بچم سبکه تا اون میاد اینم میخنده بچه ی جاریم میگه زنعمو ببین بیدار شد 

پذیرایی ام که همیشه انگار کافه ام 

میاد میگه چایی تو خوشمزه میشه سرم درد میکنه یه چایی بیار 

حالا دیشب من رفتم خونشون یه چیز از جلو در دارم برگشتم گیر داد که برو بچتو بیار ببینم سرم خوب میشه رفتم اومردم گفتم دلش نشکنه پاشد چایی گذاشت بعد گفت واای حالم بده اگه نخوابم باید برم زیر سرم من که چایی نخوردم سماورشو خاموش کردم گفتم برو بخواب 

بچشم گیر داد من میرم خونه ی زنعمو 

بعد بچشم فرستاد خونه ی من خودش قرص خورد خوابید

بچش نه گذاشت کارامو کنم نه ظرف بشورم نه غذا بذارم چون بچه ی منو اذیت میکرد دست و پاهاو صورتشو میده بچم بخوره 

تا نزدیکای نه ده بود که بچش رفت من تازه پاشدم خونه جمع کردم و غذا گذاشتم

جواب تلفن یا در خونه اومد جواب نده چند بار ببینه محل نمیدی خودش میره نمیاد دیگه

خوبی کردن حدی داره نه اینکه دیگه خودت و بچه عذاب بکشید که اون میخواد بیاد آرامش داشته باشه

والا بعدا خودت از دستش سردرد میگیری

بچش اومد بگو دارم بچمو میخابونم برو خونه خودتون خیلی جدی بگو...خودشم اومد خیلی محل نزار،،،چیزیم خونت سفارش داد اینقدر دیر بیار و الکی خودتو مشغول بکن تو آشپزخونه که متوجه بشه کم کم

🤵‍♀️💗🕊
اه چقدر اویزوونه دلت برا خودت بسوزه .کم کم هی بهانه بیار و از زیر خودش و بچه ش دررو .برو خونه مامانت ...

واااای یاد میدونی چی افتادم 

تا میرم خونه ی مامانم زنگ میزنه کی میای 

تو یه ساختمونیم 

تا صبح از خواب پامیشم برم دست و صورتمو بشورم زنگ میزنه صدای پاهات اومد و پمپ روشن شد گفتم بیداری زنگ زدم میخواستم ظرفتو بیارم و....

اسکرین از لیست تماسام بذارم 

همش شماره ی اونه 

روانیم کرده

من به همسرم میگم من که باعث بانی سردردش نیستم این داره کاری میکنه که من روانی بشم