2777
2789
عنوان

کیا بچه مهد کودکی دارن بیان لطفا

116 بازدید | 15 پست

سلام خسته نباشید 

با وجود این ویروس فعلا مهد کودکا تعطین 

اگه خدایی نکرده شیوع بیشتره بشه تا اخر ماه امکان داره بچه ها نتونن برن 

حالا ما هر ماه شهریه رو  اول هر ماه واریز میکردیم 

الان پیام اومده تو کانال که لطفا واریز کنین 

منم ۲ تا پیش ۱و۲ دارم چکار کنم 

آره میگیرن پسرم سرآنفولانزادوماه نرفت تقریباکاملم شهریه گرفتن

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میگیرن پسرم سرآنفولانزادوماه نرفت تقریباکاملم شهریه گرفتن

خوب اون موقع یه نفر بوده 

الان کل کلاس از اول ماه نرفتن احتمال داره تا اخر ماه نرن 

مال مارو که تا اخر خرداد پیش پیش گرفتن  احتمالا بعد این تعطیلات کلاس ها میذارن

یعنی تو تابستون 

خوب اگه قرارباشه اون موقع کلاس بزارن همون موقع تسویه میکنیم

یعنی تو تابستون  خوب اگه قرارباشه اون موقع کلاس بزارن همون موقع تسویه میکنیم

من این طور شنیدم 

ددر هر صورت چون مدرک میخوان بهتون بدن حتمن باید بدین پول رو حالا که الان چه اخر ترم

التماس دعا
من این طور شنیدم  ددر هر صورت چون مدرک میخوان بهتون بدن حتمن باید بدین پول رو حالا که الان چه ...

ای بابا 

حالا دوتا هستن اگه یکی بود بازم میگفتم مهم نیست 🤕🤕

اره دیگه منم سر همین موضوع دو دلم وگرنه نمیدادم  نمی شه از بهزیستی بپرسم ؟

نمیدونم اما تا جایی که میدونم تو قرارداد هاشون اینکه که هر ماه شهریه داره کامل چه تعطیلی باشه چه نباشه مگر اینکه سه روز در هفته برن که نصف میشه

التماس دعا

عزیزم نمیشه زنگ بزنی از خودشون بپرسی؟ یا تو گروه بپرس اینجوری مطمئن میشی . تازه ممکنه مامان های دیگه هم همین حرف و بزنن ، اونا هم قبول کنن که شهریه ندین برای این ماه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم