2777
2789
سلام ببخشید دیر جواب میدم. تو سایت خاک انداز تشریف ببرین با تخفیف گذاشته 2195000 تومن

ممنون یه برند چینی هست فروشنده خیلی تعریف میکرد اسمش یه چیزی مث لافا بود دقیق یادم نیست میگفت  ۲و۴۰۰دوستمم میگه سطلی هیتاچی بگیر کلا تو هزارراهی گیر کردم😑

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از راهنماییت سردرگمم حسابی😄

استارتر عزيز اگر هنوز جارو نخريدين خواستم بگم در جريان باشين كه بوش يه سرى از جاروهاش كه تو بازاره چينيه. سطلى هيتاچى هم عاليه منتهى به شرطى كه موتورش چينى نباشه. اما اگر ميخواين بدونين بهترين برند توى ايران در حال حاضر چيه برندى هست بنام "كارشر".محصولاتش زرد رنگ هستش و مطمئن ترين و بهترين برند در حال حاضر تو ايرانه

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"
استارتر عزيز اگر هنوز جارو نخريدين خواستم بگم در جريان باشين كه بوش يه سرى از جاروهاش كه تو بازاره چ ...

نه هنوزنخریدم مرسی ببینم پیدا میکنم 🙇چین وسایل که هیچ مریضیشم پخش کرده به جونمون😑

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩