2777
2789
عنوان

چرا اینقد دروغ میگید اخه

549 بازدید | 45 پست

🔻ادعای امیرآبادی، نماینده قم: فوت حدود ۵۰ نفر بر اثر کرو نا در قم !

🔹روزانه ۱۰ نفر در قم از بین می‌روند

🔹 ۳۲ نفر در محل قرنطینه فوت شده اند

🔹 اولین فوتی های مشکوک به کرو نا ۲۴ بهمن فوت کرده اند

🔹دولت به دنبال این است که اخبار را منتشر نکند تا مردم استرس نداشته باشند

🔹 شهر باید قرنطینه شود

🔹از وزیر بهداشت درخواست کردم که قم را قرنطینه کند و حتی با وی دعوا کردم که چرا به مردم دروغ می گویید

🔹 سه هفته است کرو نا به قم آمده؛ این موضوع دیر اعلام شد

🔹طی ۴۸ ساعت گذشته ۴ متخصص ریه به بیمارستان های قم اعزام شدند، اما آنها شبانه قم را ترک کردند

🔹۲۵۰ نفر در قرنطینه هستند

🔹 مراجع مخالفتی با تعطیلی حرم نداشتند، زیرا موضوع جان مردم است./خبرگزاری ایلنا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین خودنماینده هم تومجلس حالش بدشده رفته صندلیشوصدعفونی کردن.قم وصعش خیلی بد شده اتگار

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

چون تو ایران جون آدمها بی ارزش هست متاسفانه مهم فقط ..... است ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دهنمونو سرویس کردید با این پیامتون.همه دارن هیییی اینو میزارن.بسه دیگه بابا .باالفرضم صحت داشته باشه کاری از دستمون برمیاد جز رعایت کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چه فایده داره هی پخش میکنید