2777
2789
عنوان

امشب شب اول ماه رجب

131 بازدید | 9 پست

سلام امشب شب اجابت دعا، یعنی شب اول ماه رجب است بخوانید( ۱ حمد ، ۱ قدر ، ۱ آیت الکرسی ، ۳ توحید و ۷ تا صلوات) روایت است از نبی مکرم اسلام (ص) هرکس شب ۳۰ جمادی الثانی را به هفت مومن تبریک بگوید، حاجتش بر آورده می شود. 💜۳۰جمادی الثانی و شروع ماه بندگی مبارک💚 روزه فردا و این ماه فراموش نشود. التماس_دعا دارم خیلی زیاد عزیزانم....انشاالله همگی حاجت روا شید

الهی هر کس هر حاجتی داره خود خدا اجابتش کنه به حق پنج تن، خواهش میکنم واسم دعا کنین خدا و ائمه حاجتمو بدن خیلی محتاج دعام  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله همه حاجت روا بشن واسه منم خیلی دعا کنین یه حاجت مهم دارم دعا کنین براورده بشه انشاالله

الهی هر کس هر حاجتی داره خود خدا اجابتش کنه به حق پنج تن، خواهش میکنم واسم دعا کنین خدا و ائمه حاجتمو بدن خیلی محتاج دعام  

ممنون از یاداوریت .تروخدا برا منم دعا کنید اینبار قلب نینیم تشکیل بشه

خدایااا هزار مرتبه شکرت .یه صلوات برا سلامتی دخترم بفرست سالم بیاد بغلم برا همه منتظرا دعا میکنم 🙏خدایااا شکرت دخترم۲۷ مهر ۹۹ قدم رو چشممون گذاشت❤
ممنون از یاداوریت .تروخدا برا منم دعا کنید اینبار قلب نینیم تشکیل بشه

الهی به حق 5 تن به خواستت برسی و نی نی عزیزت سالم باشه و سالم به دنیا بیاد

توروخدا واسه منم خیلی دعا کن حاجتم خیلی مهمه دعا کن خدا اجابتش کنه ممنونم عزیزم

الهی به حق 5 تن به خواستت برسی و نی نی عزیزت سالم باشه و سالم به دنیا بیاد توروخدا واسه منم خیلی دع ...

انشالله به حق این شب عزیز خدا مرادتو بده و بزودی حاجتت براورده بشه .

خدایااا هزار مرتبه شکرت .یه صلوات برا سلامتی دخترم بفرست سالم بیاد بغلم برا همه منتظرا دعا میکنم 🙏خدایااا شکرت دخترم۲۷ مهر ۹۹ قدم رو چشممون گذاشت❤
انشالله به حق این شب عزیز خدا مرادتو بده و بزودی حاجتت براورده بشه .

انشاالله خدا از دلت بشنوه ممنونم، امیدوارم خبر خوب بهت بدن 

همیشه واست دعا میکنم مطمئن باش

انشاالله خدا از دلت بشنوه ممنونم، امیدوارم خبر خوب بهت بدن  همیشه واست دعا میکنم مطمئن باش

فدای دل مهربونت ممنونم 

فدای دل مهربونت ممنونم 

قربونت گلم