2777
2789
عنوان

تولد نامزدمه کمک

489 بازدید | 22 پست

حدود دو هفته دیگه تواد نامزدمه. دوست دارم تولد دونفری بگیرم ولی خونمون خالی نمیشه خونه مادر شوهرم اینام معذبم.. رستوران و کافه ام خوشم نمیاد

هدیه ام نمیدونم چی بگیرم اونا برا تولد من یه گوشی با یه انگشتر دادن 

میخوام سوپرایز چه چیکار کنم و هدیه چی بگیرم؟ 

نگیر براش😃

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا تنها جایی که اومد به نظرم پشت بوم خونتونه تو که همه راه ها رو بستی خو 😐😐😐😐😐یه کاری کن برو از این کافه سنتی ها که آلاچیق دارن دورشم بسته است مث خونه است تقریبا 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

یه ماسک  روشم گلدوزی کن عشقم ۱۲۰ سال سلامت باشی 😂

کافی شاپو اینارو گفتن تحریم کنید .اجتماع و تولدو اینا هم همینطور

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

چند جفت جوراب را مثل دسته گل درست کن و بهش بده . البته این واسه طنز ماجراس . هدیه اصلی هم یه ست گردنبند و انگشتر و دست بند نقره بخر اگه وضع مالیت خوبه . اگه هم خوب نیست استیل بخر

برای بچه دار شدنم یه صلوات بفرستید . التماس دعا
راستی اصن حواسم به کروناام نبود... پس یه ایده بدید خونه رو خالی کنم😂

بگو کر ونا گرفتم همه برن بعد نامزدت بیاد خخخ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بببین ازمامانت بخواه اون شب دو سه ساعت برن مهمونی ک شماهم راحت باشین...بببین چیزایی ک میتونی بگیری ساعت، اتکلن، ریش تراش ،دستبند و گردنبند نقره، کفش  شیک،کت، پیراهن ، تیشرت، پلی فور، اووووم باز یادم اومد میگمت واسه بادکنک هاتم از دورنگ بیشتر استفاده نکن 

یه کیکی بخر با خانواده ی خودت, یا خانواده ی خودش, براش تولد بگیر,خونه رو تزیین کن,و یه کادویی نمیدونم توانت چقدر هستش,ولی مثلا یه کاپشن,شلوار و پیراهن و پاپیون یا کراوات,ساعت اسپرت, یه همچین چیزی هم بخر,اخر شبم یه دوری برین بزنین و چندتا بیرون دوتایی عکس بگیرین و برگردین

به نظرم اگه رابطه ات با خانواده اش خوبه,با خانواده اش هماهنگ شو, تو خونشون بگیر, اینجوری شوهرت بیشتر خوشحال میشه و براش شاید بیشتر خوش بگذره

برا تولد دونفری وقت زیاده

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘