2777
2789

اوایل ترشی جات خیلی میخورم و یکمم تنبل شده بودم 

ولی از اواسط دیگه عاشق شیرینی جات و زبر و زرنگ شدم

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم ب علایم نیس من قبل موعد مثه همیشه کمردردلدردداشتم حتی باردارم شدم ادامه داشت دلدردم تا۲ماه البته خفیف بود بعدش ن حالت تهوع چیزی اصلا بارداریم کلا راحت بود فقط چندوقته نفسم سخت درمیادک میگن طبیعیه بچه بزرگ شده

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

من قبل از اینکه بفهمم باردارم به شدت سینه هام سنگین و دردناک شده بود، بیرون روی داشتم و دلم همش میپیچید، کمر درد و دل درد شدید داشتم، پوست و موم به شدت چرب میشد 

بعدشم از 7 هفته ویارم شروع شد تا تقریبا 20 هفته روزی چند بار بالا میوردم

درضمن مثه قبل بارداری عاشق ترشیجاتم ازماست بدم میومد تازه میتونم بخورم

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
من هیچ علائمی نداشتم اوایلش ولی بعدش عاشق دوغو ماستو آش دوغو این چیزا بودم کلا چیزای ابکی زیاد دوست ...

من این علایمو دارم و بچم دختره

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
من هیچ علائمی نداشتم اوایلش ولی بعدش عاشق دوغو ماستو آش دوغو این چیزا بودم کلا چیزای ابکی زیاد دوست ...

من الان اصلا شیربنی نمیخورم ولی بقول شما دوغ خیلی میخورم پرتقال زیاد میخورم اشتهام زیاد شده تهوع هم ندارم

اگه‌میخای بدونی بچت پسره باید رشدموهای زایدبدنت باناخنت نسبت ب قبل زیادشده باشه

من این علایمو دارم و دحتره بچم

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
من الان اصلا شیربنی نمیخورم ولی بقول شما دوغ خیلی میخورم پرتقال زیاد میخورم اشتهام زیاد شده تهوع هم ...

اها راستی منم عاشق پرتقال شده بودم هنوزم زیاد میخورم هر روز مثل معتادا باید سه چهارتا میخوردم حتما 😄😄 از شیرینی جاتم بدم اومده بود عاشق چیزای شور بودم ولی الان عاشق شیرینی جات شدم تهوع هم اصلن نداشتم 

اگه‌میخای بدونی بچت پسره باید رشدموهای زایدبدنت باناخنت نسبت ب قبل زیادشده باشه

موهای زایدم ک احساس میکنم زیاد شده ناخون رو توجه نکردم چون هرگز بلند نمیشن زود میشکنن