الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیرم ب علایم نیس من قبل موعد مثه همیشه کمردردلدردداشتم حتی باردارم شدم ادامه داشت دلدردم تا۲ماه البته خفیف بود بعدش ن حالت تهوع چیزی اصلا بارداریم کلا راحت بود فقط چندوقته نفسم سخت درمیادک میگن طبیعیه بچه بزرگ شده
تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارنمادرشن😍
من قبل از اینکه بفهمم باردارم به شدت سینه هام سنگین و دردناک شده بود، بیرون روی داشتم و دلم همش میپیچید، کمر درد و دل درد شدید داشتم، پوست و موم به شدت چرب میشد
بعدشم از 7 هفته ویارم شروع شد تا تقریبا 20 هفته روزی چند بار بالا میوردم
من الان اصلا شیربنی نمیخورم ولی بقول شما دوغ خیلی میخورم پرتقال زیاد میخورم اشتهام زیاد شده تهوع هم ...
اها راستی منم عاشق پرتقال شده بودم هنوزم زیاد میخورم هر روز مثل معتادا باید سه چهارتا میخوردم حتما 😄😄 از شیرینی جاتم بدم اومده بود عاشق چیزای شور بودم ولی الان عاشق شیرینی جات شدم تهوع هم اصلن نداشتم