2777
2789

سلام.من میخوام برای لبتابم انتی ویروس بخرم اما نمیدونم چه انتی ویروسی خوبه. لبتابم برای مصارف خانگی هست. کسی میتونه راهنماییم کنه؟ ممنون

بخدا من خانم هستم آقا نیستم فقط میخاستم امیدوار باشم☺☺☺

گزینه های زیادی دارید

می تونید از یک سایت که چند نمونه  برای فروش داره شماره تماس کارشناس را پیدا کنید و مشورت کنید

بنده مهندسی مایکروسافت دارم اما ما حق تایید یا رد چنین محصولی هایی را نداریم

اگر در ایران زندگی میکنید لزومی نداره برای مصارف خانگی بخرید

اما اگر کسانی که همراه شما از لب تاپ استفاده میکنند و سطح اطلاعات رایانه پایینی دارند بهتره بخرید که نگرانی نداشته باشید

گزینه های زیادی دارید می تونید از یک سایت که چند نمونه  برای فروش داره شماره تماس کارشناس را پ ...

ممنون از پاسخگوییتون 🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@دلوینت  

سلام 

ببین عزیز 

من خیلی دلم میخاست سوالاتی که برام پیش اومده بود رو توی همون تاپیکهای قبلی بپرسم ولی متاسفانه قفل بودن 

یکم.خودت مقصری که درباره بردرهات توضیح نداده بودی 

در مورد بی اطلاعی پدر و مادر ت هم ، خدا وکیلی برو از تاپیک تاریخ ۱۴ مهر که شروع بیمارستان رفتننت رو اعلام کردی تا ۱۷ که به پدر و مادرت گفتی رو نگاه کن.

البته چون تاپیکها زیاد بودن من فک کردم مال دو سه هفته هستن و از این بابت عذر میخام ولی  همون چند روز هم با اون همه علایمی که داشتی بازم خوب تونستی از پدر و مادرت مخفی کنی

ولی بعضی کاربران توضیحات کافی رو نمیدن بعدشم که ادم میخاد ذفع سو تفاهم کنه فورا واگذار میکنن به خدا 

بهتر بود خودت هم یه سر به تاپیکهات میزدی بعد سعی میکردی رفع سو تفاهم کنی اونم بدون آه و نفرین 

حتی اگه من هم مقصر بودم آه و نفرین و واگذاری بخدا و ... فقط انرژی منفی برات ایجاد میکنه 

دیگه فکرتو نه به من مشغول کن و نه هیچ کس دیگه ای تا راه رو برای ورود انرژیهای مثبت باز بزاری🌹

کاش تاپیکهات رو هم قفل نکنی که هر کس یوالی داره همونجا بپرسه و دیگه همممه ی سایت از سوالات یه نفر باخبر نشن

اگرچه میگی دروغگوهستم ولی از ته دلم برات آرزوی صحت و سلامتی دارم 

و بابت سو تفاهم ایجاد شده  صد تا صلوات برات میفرستم 🙏🙏🌹🌹

@دلوینت     سلام  ببین عزیز  من خیلی دلم میخاست سوالاتی که برام پیش اومده بو ...

سلام وقتتون بخیر 

خوب شما جوری سوال پرسیدین  که من حس کردم دارین ب من میگین  دروغ میگی 

خوب من زیاد تاپیک میزنم. 

در رابطه با تاپیک هام من تا قبل مریضی که خونه ننجونم  بودم . و اولین نفر داییم فهمید و بلافاصله ی چند روز ب پدر و مادرم گفت . 

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
سلام وقتتون بخیر  خوب شما جوری سوال پرسیدین  که من حس کردم دارین ب من میگین  دروغ می ...

من خودم ده ساله ام اس دارم اوایلش خیلیییی سخت بود هروقت یادم میفته که چقدر دلم میخاست خودکشی کنم 😔😔 ولی الان بهترم و خداروشکر میکنم که خودکشی نکردم 

تازه من شاغل بودم دوتا بچه هم داشتم ولی همسرم خیلی همراهیم کرد  

خداروشکر علم پیشرفت کرده انشالله بزودی تاپیک میزنی خبرای خوب میدی بهمون 

خدا به دل پدر و مادرت هم صبر بده که هنوز داغ برادرت سرد نشده  بخاطر تو دارن ذره ذره اب میشن 

برای سلامتی و آرامش خودت و پدر و مادرت ۱۰۰ تا امن یجیب هم میخونم 🌹🌹🌹

کاش اون تاپیکت رو هم پاک کنی البته اگه دوست داری 🌺🌺