2777
2789
عنوان

بچه هاشوهرم تهدیدکرده...

| مشاهده متن کامل بحث + 3595 بازدید | 18 پست

[QUOTE=125565654]دقیقا.. اره عزیزم‌اسپری الکلومیبرم باخودم[/QUOTE

برو عزیزم نگران نباش...انشاالله سریع کارهاتم انجام میدی میای خونه

منم دیروز سونو غربالگری داشتم خود بیمارستان انقد ضدعفونی میکرد هم محیطو هم دست مریضهارو..

درضمن الان همسرتون به شما میگه درحالی که خودشون از صبح تا شب بیرونن و با کلی ادم در ارتباطن

همه میگیرن عزیزم فیلم بچه های کوچیکم پخش کردن .حتما ماسک داشته باشید .خودت دستکش هم بپوش و دستای بچه ...

ای وای خدارحم کنه ازاین مصیبت..

چشم حتماعزبزم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=125565654]دقیقا.. اره عزیزم‌اسپری الکلومیبرم باخودم[/QUOTE برو عزیزم نگران نباش...انشاالله س ...

بخداخدامیدونه چقدرمحیطشون الودس

کارش گوشت ومرغه

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.