ان شاالله هیچیش نیس عزیزم و یه سرماخوردگی ساده هست و زود خوب میشه....میفهممت چی میگی الان هممون با یا تب کوچیک از شدت استرس نابودیم....خدا به بچه ها رحم کنه ان شالله
به عکس پروفایلم گیر ندهاستارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
تبش اومده پایین ؟اگه اومده نگران نباش،خوب میشه گریه که دیگه بچه ها باید بکنن اینقدر ما مامانا نگران این کوچولوهاییم اینا هم بزرگ میشن انشالله . الان دیگه غصه نخور بردی دکتر دیگه دلت براش میسوزه چون کوچولوی
عزیزم مواظب باشین دیگه اصلا بیرونش نبرمایعات گرم و سوپ مرغ براش بپز انشالله سرماخوردگی سادس منم حس سرماخوردگی دارم یکم نگرانم ولی چه میشه کرد
مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن