2777
2789

ان شاء الله بحق خانوم فاطمه ی زهرا سلام الله علیها شفا عاجل نصیبش بشه واسش دعای نور بخون گلم برات صلوات فرستادم 

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی

ان شاالله هیچیش نیس عزیزم و یه سرماخوردگی ساده هست و زود خوب میشه....میفهممت چی میگی الان هممون با یا تب کوچیک از شدت استرس نابودیم....خدا به بچه ها رحم کنه ان شالله

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم انشالله که چیزی نیس کدوم شهری

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

دعا بهش فوت کن

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

تبش اومده پایین ؟اگه اومده نگران نباش،خوب میشه گریه که دیگه بچه ها باید بکنن اینقدر ما مامانا نگران این کوچولوهاییم اینا هم بزرگ میشن انشالله . الان دیگه غصه نخور بردی دکتر  دیگه دلت براش میسوزه چون کوچولوی    

دکتر شیاف داده استفاده کنم بنظرتون؟

عزیزم شیاف ک برای تب عالیه بله استفاده کن اگه دکتر داده

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
استلن گلستانم

عزیزم مواظب باشین دیگه اصلا بیرونش نبرمایعات گرم و سوپ مرغ براش بپز انشالله سرماخوردگی سادس منم حس سرماخوردگی دارم یکم نگرانم ولی چه میشه کرد

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
تبش اومده پایین ؟اگه اومده نگران نباش،خوب میشه گریه که دیگه بچه ها باید بکنن اینقدر ما مامانا نگران ...

اره دکتره شیاف دیکلوفناک50داده ولی دکتر عمومی بود نمیدونم استفاده کنم یا نه

اره دکتره شیاف دیکلوفناک50داده ولی دکتر عمومی بود نمیدونم استفاده کنم یا نه

شما باید فقط هر چند ساعت استامینوفن بدید دیگه قطع میشه  

اگه تبش با آستامینوفن قطع نمیشه پروفن  اگه نشد دکتر. شیاف یکم زود نیست واسه کوچولوتون  

اخه چهار ماهشه غذا نمیخوره شیر هم درست نمیخوره

عزیزم انشالله چیزی نیس درکت میکنم دستای کوچولوشو دستکش پارچه ای بکش دهنش نزاره بهش اب جوشیده ولرم بده بزار ادراربیشتری کنه