2777
2789
عنوان

اتاق دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 60 پست
حتما گلم. ی مولایی م هست گردالی ولی طلاییه. اونام خیلی شیکه

هر مدلی انتخاب کردی نظرات اشم بخون.

مثلا من تو مدلم رنگ زرد اش مثل عکس نبود به خردلی میزد..تو نطرات گفته شده..دقت کن .

ولی با این حال هر کی دیده میگه عالی شده.یعنی نسبت به هزینه ای که کردم...خودمم از اینها با نمد درست کردم بالا سر اش زدم

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

اتاقش شاد شده..از وقتی زدم خودش میره هر شب تو اتاقش میخوابه

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صورتی ملایم کن حداقل ،به نقاش بگی در میاره، صورتی مایل به سفید.....لطفااااا من از بچگی میخواستم این آرزو رو هیچکس حرفم گوش نکرد و درونم عقدههههه شدددده😥😥😥😥😥ب حرفش گووووش بدههههه مامانشششش

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
هر مدلی انتخاب کردی نظرات اشم بخون. مثلا من تو مدلم رنگ زرد اش مثل عکس نبود به خردلی میزد..تو نطرات ...

خیلی خوشگل شده آفرین مامان هنرمند. عکس اتاقشو پس حتما بده ببینم ذوقشو بکنم😍بنظرت درکنار استیکر ی تیکه کوچیک ک اومده جلو هست وسط ضلع وسط اتاق اونو صورتی ملیح کنیم جالب بشه یا ن... آخه میخوام شلف سفید بزنم عروسکاشو بچینم روش. دیوار پشتش رنگی باشه خیلی خوشگل تر میشه نمایشلف. عکس اتاق صفحه اول هست

صورتی ملایم کن حداقل ،به نقاش بگی در میاره، صورتی مایل به سفید.....لطفااااا من از بچگی میخواستم این ...

آخی الاهی😍😅 من خیلی کاغذ دیواری دوست داشتم بکنیم صورتی با گلای ملیح ریز. ولی خیلییی گرونس. رنگم گفتم شاید جالب درنیاد اخهنمیدونم

آخی الاهی😍😅 من خیلی کاغذ دیواری دوست داشتم بکنیم صورتی با گلای ملیح ریز. ولی خیلییی گرونس. رنگم گف ...

بالاخره براش انجام بدیا تا زمانی ک هنوز براش جالبه😍😍😍😘😘😘

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
راسی استیکرا راحت کنده میشن؟ ‌اخه ی دختر یساله دارم میکندتشون  یوقت

نه..اون نمیتونه..خودت با نوک ناخن یا سشوار شاید بتونی...

و اینکه بهتره حاشو دقیق درست بزنی که نخواد بکنی..چون خراب میشه

مال من بعد سه ماه دو سه تاش یک کم ور اوند با دست زدم دوباره قشنگ جسبید

این چ خوشگله

اره..مدل قشنگ زیاد داره..

اینم دوستم خرید..با هم زدیم...نصب اش خییییلی سخت بود ولی عالی شد

عالیه. راسی نظرتو نگفتی. اون بالا پرسیده بودم

راستش من هر چی عکس و مدل قشنگ خارجی دیدم دیوار تک رنگ سفید بود..شلف هم رو دیوار سفید بود..

میتونی برنامه pinterestروی موبایل ات بریزی...و بعد girl roomسرچ بزنی...ایده های خیلی خوبی بهت میده...من از روشون تا حالا ایده زیاد گرفتم.

اتاق تو وصعیت خیلی بهتر از مال منه..فقط نکته منفی رنگ قهوه ای در اتاق هست به نظر من..

ولی اون هم با پرده و موکت درست میتونی پوشش بدی.