2777
2789
عنوان

خانما شما شوهرتون بی احساسه

174 بازدید | 21 پست

الان انقدر دلم گرفته بیخواب شدم اگه برم تو خودم غمگین باشم بهم نمیگه حتی چته الان ی لحظه بیدار شد اب خواست دادم بعدم قر زد ک نور گوشی این چیزا پشت کرد خوابید حتی نپرسید چته چرا بیداری 

غرورم خورد کردم گفتم ی بارم نشد بپرسی چمه بی محلی کرد بهم ولی من اخلاقم برعکسه بخدا پابه پاش قصه میخورم

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚

شمام مث خودش باهاش بردخورد کن

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم بیتفاوت باشم کاش میتونستم خیلی احساسیم

خب عزیزم وقتی اون بهت بی‌محلی میکنه میخوای احساساتتو به پاش بریزی؟

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
خب عزیزم وقتی اون بهت بی‌محلی میکنه میخوای احساساتتو به پاش بریزی؟

خب راحل بدین بخدا خودم خسته ام

برام دعا کنید به حق این ماه عزیز منم مامان بشم لطفا صلوات بفرستین برام‌😚
خب راحل بدین بخدا خودم خسته ام

یه دعایی چیزی بخون ببین خوب نمیشه

با محبت نمیشه

اعتقاد ندارم راحل دیگه

کلا به قران؟

اها چه ایه ای عزیزم

سرچ کن دعای محبت بین زن و شوهر

واست میاره گلم چندتاا  کاره