2777
2789
عنوان

شب بیداری نی نی 2 ماه و نیمه و کولیک

119 بازدید | 19 پست

پسر کوچولوم 2 ماه و نیمشه.کولیک داره دارو هم دکتر داده ولی اثر نمیکنه

شبا عادت داره کنارم شیرمو میخوره و میخوابه.ولی دلش درد میگیره و میپیچه به خودش و گریش میگیره بدتر.نمیدونم چیکار کنم خسته شدم کمر درد گرفتم نمیتونم همش بقلش کنم و رو شونه بگیرمش

دیگه الکی که بهشت زیر پای مادرا نیست!باید صبر و تحملتو ببری بالا. شکمشو با روغن زیتون ماساژ بده و ببند. اروم پشتشو بمال به پشت زو دستت بخوابون پشتشو بمال. واسش لالایی بخون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم اینجوری بود منم تا بزرگ شه چی کشیدم بعد شیر حتما اروغ بزنه  و رو شکمش بخوابون کمرشو ما ...

بخدا انقدر عرق نعناع میخورم که همش معدم اسیدی میشه و رفلاکس دارم

وااای منم پسرم دوماهشه الان روی پامه کولیک هم داره دارو اثر نمیکنه باید 4.5 ماهشون بشه دیگه راحت میش ...

خدا رحم کنه بهمون.خیلی دوسش دارم ولی حسرت راحتی قبل رو میخورم.

میگن کولیک تو نوزادای پسر خیلی بیشتره

خدا رحم کنه بهمون.خیلی دوسش دارم ولی حسرت راحتی قبل رو میخورم. میگن کولیک تو نوزادای پسر خیلی بیشتر ...

دقيقأ من دخترمم کولیک داشته باز دخترم با چند قطره پدی لاکت و تکونای گهواره میخوابید اما پسرم نه شده بیشتر ازیک روز هم نخوابیده و بیداربوده! شاید یه ربع خوابیده اما باز بیدارشده

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
دقيقأ من دخترمم کولیک داشته باز دخترم با چند قطره پدی لاکت و تکونای گهواره میخوابید اما پسرم نه شده ...

پدی لاکت  اثرنمیکنه کولیک پدبه نظر من بهترین راه و نجاته من واقعا دعاش میکنم هرکی اونوساخته   

طعم نعنا میده؟ میخرم حتما فردا

نه فک کنم مزه خاک باشه من نخوردم شوهرم امتحان کرده ترکیب سایمتیکون اسانس شوید واسانس رازیانه .

یعنی بدی مطمینم دعام میکنی🙂چون واقعا داشتم دیونه میشدم