2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خود منم رو به پایینه پشتم پسر اومده نمیدونم والا چقدر راست باشه شما هم دوتا دختر دارین

یدونه دختردارم داداش ندارم خیلی دوس دارم پسرداشته باشم ناف دختدم زده بیرون ازبالاهم خم شده گفتی مامانت اینطوری باشه بعدی پسره

یدونه دختردارم داداش ندارم خیلی دوس دارم پسرداشته باشم ناف دختدم زده بیرون ازبالاهم خم شده گفتی ماما ...

انشالله  خدا هر چی میخوایی بهت بده به حق اینروزای عزیز واسه منم دعا کن 

یدونه دختردارم داداش ندارم خیلی دوس دارم پسرداشته باشم ناف دختدم زده بیرون ازبالاهم خم شده گفتی ماما ...

قبل اقدام حتما شوهرتو بفرست آزمایش ببین چجوریه وضعیت اسپرمش دکتر به من گفت اینقدر تحرک اسپرم شوهرت کمه اگه حتی آی وی افم کنی احتمال اینکه بازم دختر بشه زیاده حتما شوهرتو تقویت کن سه ماه قبل چون اسپرم هفتاد روز میکشه تولید بشه بهش پیازو با روغن زیتون با تخم مرغ محلی بده شنیدم خیلی خوبه در ضمن شنیدم گرده نخل خرما هم خیلی برا پسر زایی خوبه 

قبل اقدام حتما شوهرتو بفرست آزمایش ببین چجوریه وضعیت اسپرمش دکتر به من گفت اینقدر تحرک اسپرم شوهرت ک ...

ناف دختردومت چجوریه ببین بااولیه فرق داره یانه ایشالله خدابهت یه پسر تپل مپلی بده