2777
2789

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1398/12/04/2209150/بزرگترین-دروغی-که-درباره-کرونا-به-مردم-ایران-چین-و-جهان-گفته-اند

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁

خواهرااا.....تو روخدا برای حاجت وگرفتاری  خواهرم اگه میتونید یه صلوات بفرستین خیلی گرفتاره...اگه حاجتش برآورده بشه خودشو وبچه هاش نجات پیدا میکنن😢😢😭😭😭

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

خواهرااا.....تو روخدا برای حاجت وگرفتاری  خواهرم اگه میتونید یه صلوات بفرستین خیلی گرفتاره...اگ ...

خودتو خسته نکن عزیزم

اگه به صلوات بود که الان همه ادمای دنیا خوشبخت بودن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرااا.....تو روخدا برای حاجت وگرفتاری  خواهرم اگه میتونید یه صلوات بفرستین خیلی گرفتاره...اگ ...

فرستادم عزیزم 

ببخشید با کمال احترام 

من ترجیح میدم قربانی بازی کثیف... همینی که تو لینک گفته بشم تا این که با خوش باوری جون خودم و اطرافیانمو به خطر بندازم 

در این که این ویروس ممکنه یک جنگ بیولوژیک و سیاست و... باشه باور پذیر هست اما جانب احتیاط برای امثال ما که جون انسان از هرچیز ارزونتره تو مملکتمون واجبا واجبه

ببخشید با کمال احترام  من ترجیح میدم قربانی بازی کثیف... همینی که تو لینک گفته بشم تا این که ب ...

عزیزم مگه من گفتم بهداشتو رعایت نکن؟😂😂

خنده نداشت عزیزم!  داره میگه بیشتر اثر روانیش هست یعنی چی؟ یعنی جدی نگیرید! در صورتی که جدی ه ...

من دوست داشتم بخندم عزیزم!

داره میگه نترسید 

ترس سیستم ایمنی بدنی و مختل میکنه 

ازین وجه بهش نگاه کن