2777
2789
عنوان

به خودمون رحم کنیم

182 بازدید | 12 پست

تو این تعطیلات خونه بمونیم اینقدر تو خیابون ها دور نزنیم. مسافرت نریم . جشن نریم.این تعطیلات واسه پیشگیریه

هنوز هیچی نشده شهر ما مسافر اومده چرا بعضی ها درک نمیکنن شرایط بحرانیه

وااای چرا اینقدر بعضی ها کوته فکرن 

خیابون و بازار راه نیست از بس شلوغه

شوهرم کارمند بانک تو شعبه بازاره میگه بازار شلوغ تر شده اما خلوتی در کار نیست

همش از استان کرمان فارس چون نزدیکه میان رعایت کنیدددددد

به امید روز که کرونا بره و همه به زندگی عادی برگردیم صلوات     

خواهرااا.....تو روخدا برای حاجت وگرفتاری  خواهرم اگه میتونید یه صلوات بفرستین خیلی گرفتاره...اگه حاجتش برآورده بشه خودشو وبچه هاش نجات پیدا میکنن😢😢😭😭😭

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كجايي هستي

بندر؟

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

کجایی؟بوشهر؟یا بندر؟

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
كجايي هستي بندر؟

بندرعباااااااااسسسسس

مرکز خرید بازار 

توروخدا از خونه بیرون نیاد شهرما شده پر مسافر

اینجا یک مسافر 40 ساله گرفته زن بوده

به امید روز که کرونا بره و همه به زندگی عادی برگردیم صلوات     

فرهنگ ندارن.مام ک میگیم مسخره میکنن.من دیروز بانک بودم.انقدر بازار شلوغ بودم تعجب کردم.

امروز رفتم داروخانه.بازم شلوووغ

انگاری واسشون مهم نیست.خیلی عجیبه

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

ميگن بندر هوا گرمه ويروس نيست

همه هجوم اوردت

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️