2777
2789
عنوان

دوستان کمک کنید

105 بازدید | 7 پست

سلام‌من تازه شیش ماهی میشه زایمان کردم و فرزندم رو توی ده روزگیش از دست دادم.حالا قصد دارم  دوباره باردارشم.شوهرم دوقلو میخواد.نمیدونم پیش پزشک مراجعه کنم واسه دوقلوزایی یا نه.

واااای خدا صبرت بده،چی شد که از دستش دادی؟ اره برو دکتر بگو دو قلو میخوام..معمولا این داروها احتمال دو و چند قلو زایی رو بیشتر میکنه

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ.. :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوقلو دوست دارم ولی دکترم گفت ریسکه فشار و دیابت بارداری و زایمان زودرس داره با این وجود داروها رو خوردم و نی نی دار شدم ولی قبل اینکه بفهمم یکی هست یا دوتا سقط شد

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم
واااای خدا صبرت بده،چی شد که از دستش دادی؟ اره برو دکتر بگو دو قلو میخوام..معمولا این داروها احتمال ...

نمیدونم خواست خدا بود.بچم یه هفته کم داشت😪😪هنوز که هنوزه یه روزم نشده فراموشش کنم😢

من دوقلو دوست دارم ولی دکترم گفت ریسکه فشار و دیابت بارداری و زایمان زودرس داره با این وجود داروها ر ...

یعنی دوقلو زایی فشار و دیابت و اینا میاره؟یا خودت داشتی؟

نمیدونم خواست خدا بود.بچم یه هفته کم داشت😪😪هنوز که هنوزه یه روزم نشده فراموشش کنم😢

دل بزرگی داری ان شاءالله خدا برات جبران کنه و بهترینا رو بهت بده

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ.. :)
یعنی دوقلو زایی فشار و دیابت و اینا میاره؟یا خودت داشتی؟

ن عزیزم دکتر گفته احتمال داره هرکسی ک چندقلو داره اینا براش اتفاق بیفتن

دلبند مادر،فرزند عزیزی که هیچوقت ندیدمت،دلم برای حس دوباره ات تنگ است،چقدر ذوق داشتم از آمدنت و با تو خو گرفته بودم....دیگران مرا به نبودنت دلداری میدهند،اما نمی دانند نمیشود فراموش کرد کسی ک قرار بود روزی تمام سهم تو از این زندگی شود و دیگر نیس،به چه امیدی بدون تو ادامه دهم،شاید برای بقیه چیزی جز یک تکه گوشت بی جان نبودی اما برای من دنیایم شده بودی،کم کم داشتی صاحب اسم میشدی بهار عمرم،دلم تنگ است برای حس داشتنت برای دوباره دوست داشتنت،دوباره به آغوشم برگرد که نبودنت درد است و این درد توان من را کم کرده......."نوزاد رنگین کمان"منتظرتم