مامانجوجوبودم مدیر عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 9384 عنوان کیا هنوز خونه تکونی نکردن؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 47 پست چرررا؟من این نی نی سایت لهنتی را نمیتونم ول کنم برم به کارام برسم 1398/12/04 | 19:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6917 سلام عزیزم نمیدونم😭😭😭😭😭 وااااااای یعنی چه بلایی قراره سرمون بیاد😭😵😵😵😵😵 دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
مامانجوجوبودم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 9384 وااااااای یعنی چه بلایی قراره سرمون بیاد😭😵😵😵😵😵 هیچی بابا نترسین به الهه پیام دادم ببینیم قضیه چیه
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6917 هیچی بابا نترسین به الهه پیام دادم ببینیم قضیه چیه حتما یه خری گزارش زده چند وقته همش بچه ها یا تعلیق میشن یا نمیتونن وارد سایت بشن 😢خوبی عزیزم هنوزم سولفه میکنی😆 دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
مامانجوجوبودم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 9384 حتما یه خری گزارش زده چند وقته همش بچه ها یا تعلیق میشن یا نمیتونن وارد سایت بشن 😢خوبی عزیزم هنوزم ... سلام شهرزاد جون نمیتونم تو تاپیک الهه تگت گنم تگت کار نمیکنه😕😕
مامانجوجوبودم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 9384 حتما یه خری گزارش زده چند وقته همش بچه ها یا تعلیق میشن یا نمیتونن وارد سایت بشن 😢خوبی عزیزم هنوزم ... تاپیک بامداد
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6917 سلام شهرزاد جون نمیتونم تو تاپیک الهه تگت گنم تگت کار نمیکنه😕😕 اسمم زهرااست😔شکوه😭😭😭😭😭😭😭😭 دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
مامانجوجوبودم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 9384 اسمم زهرااست😔شکوه😭😭😭😭😭😭😭😭 وااااای خاک بسرم پس چرا هی من میگم شهرزاد نمیگوی بچه جان😅😅😅😅😅😅
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6917 وااااای خاک بسرم پس چرا هی من میگم شهرزاد نمیگوی بچه جان😅😅😅😅😅😅 وااااااای خدا نکنه. نمیدونم چرا😕😕😕 وخی وخی برو پارک فردا روز بزرگیه😆😆😆😆😆😆😆سولفه نکن فقط تاب بازی کن🤭🤭🤭 دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
مامانجوجوبودم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 9384 وااااااای خدا نکنه. نمیدونم چرا😕😕😕 وخی وخی برو پارک فردا روز بزرگیه😆😆😆😆😆😆😆سولفه نکن فقط تا ... 😅😅😅😅😅😅حالشا ندارم برم حموم امروز دیگه پریودم تموم میشه شاید فردا کادو روز مرد را ببرش الاکلنگ😅😅😅😅😅
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6917 😅😅😅😅😅😅 حالشا ندارم برم حموم امروز دیگه پریودم تموم میشه شاید فردا کادو روز مرد را ببرش ... روز برو حموم بیا برو پارک بچه جان من از دیروز دوبار رفتم فردا هم قراره به مناسبت عید چند بار برم 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆تبل نباشیم سوسکی باشیم دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
مامانجوجوبودم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 9384 روز برو حموم بیا برو پارک بچه جان من از دیروز دوبار رفتم فردا هم قراره به مناسبت عید چند بار برم 😆... راست میگی😅😅😅😅😅😅😅روزی چن بار حموم میری خسته نمیشی😅😅😅😅😅
mrsmotlagh عضویت: 1398/01/03 تعداد پست: 3030 من آخر بارداری که شوهرم میگه ول کن زایمان زودرس میگیری ایشالا نی نی اومد شروع میکنم بعد عید البته 😁
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6917 راست میگی😅😅😅😅😅😅😅 روزی چن بار حموم میری خسته نمیشی😅😅😅😅😅 روزی یبار که هست کیارش زود بخوابه اذیت نکنه دوبار پشت سرهم یبارم شب😣😣😣😣😣😣😣😣ولی اذیت کنه که خداروشکر اذیت میکنه خیلی وقتا روزی یبار😑مهم هم نیست کجا باشیم به یه بهانه ای میزنیم به جاده😆😆😆😆😆😆😆😆😆 دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
مامانجوجوبودم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 9384 روزی یبار که هست کیارش زود بخوابه اذیت نکنه دوبار پشت سرهم یبارم شب😣😣😣😣😣😣😣😣 ولی اذیت ... 😆😆😆😆😆😆😆😆