2777
2789
سلام عزیزم نمیدونم😭😭😭😭😭

وااااااای یعنی چه بلایی قراره سرمون بیاد😭😵😵😵😵😵

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی بابا نترسین به الهه پیام دادم ببینیم قضیه چیه

حتما یه خری گزارش زده چند وقته همش بچه ها یا تعلیق میشن یا نمیتونن وارد سایت بشن 😢خوبی عزیزم هنوزم سولفه میکنی😆

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
سلام شهرزاد جون نمیتونم تو تاپیک الهه تگت گنم  تگت کار نمیکنه😕😕

اسمم زهرااست😔شکوه😭😭😭😭😭😭😭😭

وااااای خاک بسرم پس چرا هی من میگم شهرزاد نمیگوی بچه جان😅😅😅😅😅😅

وااااااای خدا نکنه. نمیدونم چرا😕😕😕 وخی وخی برو پارک فردا روز بزرگیه😆😆😆😆😆😆😆سولفه نکن فقط تاب بازی کن🤭🤭🤭

وااااااای خدا نکنه. نمیدونم چرا😕😕😕 وخی وخی برو پارک فردا روز بزرگیه😆😆😆😆😆😆😆سولفه نکن فقط تا ...

😅😅😅😅😅😅

حالشا ندارم برم حموم امروز دیگه پریودم تموم میشه 

شاید فردا کادو روز مرد را ببرش الاکلنگ😅😅😅😅😅

😅😅😅😅😅😅 حالشا ندارم برم حموم امروز دیگه پریودم تموم میشه  شاید فردا کادو روز مرد را ببرش ...

روز برو حموم بیا برو پارک بچه جان من از دیروز دوبار رفتم فردا هم قراره به مناسبت عید چند بار برم 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆تبل نباشیم سوسکی باشیم

راست میگی😅😅😅😅😅😅😅 روزی چن بار حموم میری خسته نمیشی😅😅😅😅😅

روزی یبار که هست کیارش زود بخوابه اذیت نکنه دوبار پشت سرهم  یبارم شب😣😣😣😣😣😣😣😣

ولی اذیت کنه که خداروشکر اذیت میکنه خیلی وقتا روزی یبار😑مهم هم نیست کجا باشیم به یه بهانه ای میزنیم به جاده😆😆😆😆😆😆😆😆😆