2777
2789
برگ سیره ؟

نه پیازچه 

کاربر قدیمیم نی نی یار زحمت کشید بدون دلیل تعلیقم کرد    خدا جونم تنها ارزوم و خواستم فقط سلامتی برای پدر و مادرم و همسرم و خودم و دخترم و پسرمه خودت حافظشون باش  
خب خدارو شکر خیالم راحت شد برم یه بقیه تاپیکا برسم 😁😁😁😁

اما دلم الان اسم کاربری تورو خواست من عاشق کبابم 😭😭😭

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😋😋😋😋😋😋نوش جان

فدات 

کاربر قدیمیم نی نی یار زحمت کشید بدون دلیل تعلیقم کرد    خدا جونم تنها ارزوم و خواستم فقط سلامتی برای پدر و مادرم و همسرم و خودم و دخترم و پسرمه خودت حافظشون باش  
نه پیازچه 

ما یه غذا داریم با برگ سیر درست میشه هثل همینی که شما درست کردی بهش میگیم سیرواویج خیلی خوشمزست

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.
نگو که خودم هم دوستش دارم انشالله قسمت جفتمون میشه بزودی 😋😋😋😋😋😋

ایشالا فردا ناهار درست میکنم البته از نوع تابه ای 😁😁😁

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
پیشاپیش نوش جونتون😍😍😍😍😍

فدات ممنون من الان گفتم اما فکرنکنم حسش داشته باشم برا ناهار شاید برا فردا شب درست کردم ظهرا حوصلم نمیاد برا ی نفر غذای مفصل بذارم 

ما یه غذا داریم با برگ سیر درست میشه هثل همینی که شما درست کردی بهش میگیم سیرواویج خیلی خوشمزست

با سیر تا حالا درست نکردم ولی پیازچه دوست دارم درست میکنم 

فدات ممنون من الان گفتم اما فکرنکنم حسش داشته باشم برا ناهار شاید برا فردا شب درست کردم ظهرا حوصلم ن ...

منم شوهرم ناهار نمیاد غذای خوب برای شام میزارم

عاشق ۲ تا دخترام هستم
منم شوهرم ناهار نمیاد غذای خوب برای شام میزارم

واسه منم ناهارا نیست اکثرا شام ب اندازه ۳یا ۴نفر میذارم ک بمونه برا ناهارم