2777
2789
عنوان

نی نی رفت😭

625 بازدید | 19 پست

خیلی حس خوبی بود طعم مادر شدن...اما صد حیف ک فقط ۸هفته این حس رو داشتم...جلوی همه خودمو محکم جلوه میدم و شادم ک مادر ک راهش دوره متوجه غصه خوردنم نشه...اما دارم از غصه میمیرم

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇

عزیزم خدا به دلت آرامش بده..  

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ان شاالله ک خدابهت صبربده..دفعه بعددامنت سبزبشه ب حق خانم فاطمه🙏

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚💚

خدا ان شاالله به دلت آرامش بده و ان شاالله دوباره به زودی باردار بشی🙏💚💙🌹

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
عزیزم ان شاالله ک خدابهت صبربده..دفعه بعددامنت سبزبشه ب حق خانم فاطمه🙏

ممنونم عزیزم😣خیلی غصه خوردم سپرده بودمش دست حضرت فاطمه ولی روز تولدش داشتم درد سقط می‌کشیدم😭

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚💚 الهم صل عل ...

مرسی عزیزم اونقدر حالم بده ک با این مهربونیاتون بیشتر بغض میکنم

حالتو میفهمم عزیزم

از روزی که فهمیدم نی نی سقط شد تا دو روز فقط گریه میکردم ام هیچکسی یه زن رو این موقع ها درک نمیکنه

خوب حالتو درک میکنم

خدا بهت آرامش بده ان شاالله 🤲🏻❤️

اصلا جلوگیری نکن چون دکتر به من گفت بعد از سقط اگر جلوگیری کنی دچار تنبلی و مشکل میشی اینکه میگن تا سه یا شش ماه بعد از سقط جلوگیری کنید برای افرادیه که جنینشون تو سن بارداری بالا از دست میدن

منم جلوگیری نداشتم اما بعد از ۶ ماه هنوز باردار نشدم😔

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍
مرسی عزیزم اونقدر حالم بده ک با این مهربونیاتون بیشتر بغض میکنم

عزیزم آروم باش انشاالله به زودی دوباره مامان میشی  

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌
حالتو میفهمم عزیزم از روزی که فهمیدم نی نی سقط شد تا دو روز فقط گریه میکردم ام هیچکسی یه زن رو این ...

منم نمیخوام به حرف این دکترا گوش کنم پدرمو در آوردن یه دارو ندادن دفع شه نابود شدم از درد

ممنون از درگاه عزیزم امیدوارم هیچکس این درد هارو تجربه نکنه و شماهم به زودی مامان بشی

منم نمیخوام به حرف این دکترا گوش کنم پدرمو در آوردن یه دارو ندادن دفع شه نابود شدم از درد ممنون از ...

ممنونم عزیزم 

منم همین بلا سرم اومد متاسفانه

ان شاالله ماه دیگه بارداری 🤰 ❤️

خدایا شکرت بابت گل نازی که به من و همسرم هدیه دادی❤️🤲🏻خدای بزرگ و مهربون دامن همه ی منتظرا رو سبز کن و شب نخوابی با نی نی رو بهشون بچشون🤲🏻😏🤪🤩😍