2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂 خیالت راحت عید خبری از دیدوبازدید نیست میتونی باارامش کاراتو بکنی

نه بابا عید عروسی قوم الظالمین میریزن خونه ما 1، 2روز 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

منکه خواهرم اومد اشپزخونه رو دست گل کرد و رفت . فرش ها رو دادم قالیشویی . کل خونه رو شوهرم شست ولی من به جای اونا خستم چون بچم جون برام نمیزاره که کار کنم ازبس شیطونه🥺

😂😂😂 خیالت راحت عید خبری از دیدوبازدید نیست میتونی باارامش کاراتو بکنی

اتفاقا منم گفتم یک ماه زنارو قرنطینه کردن که با خیال راحت بشور بساب کنن البته بدون خرید😞😞😞انصاف نیست 😭😭😭شوهرم میگه تا۱۳ فروردین خونه اید...البته اگه دوباره تمدید نشه😊🤣

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏

من فقط کابینتامو کردم تو باقیش موندم 

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
من امروز شروع کردم بچه ندارم اما شوهرم از هزارتا بچه بچه تره تازه کلی چیزامم خراب کرد خخ

شوهرمنم مثل بچها فقط بلده بریزه بعضی وقتامیگم برو سرکار نیاخونه بابا تا پاتو میزاری توخونه همجارو به گند میکشی چه خبررررته

من هشتاد درصد انجام دادم. دوتام بچه کوچیک دارم  بخدا آسون بگیر ببین چه راحت پیش میره غول نساز ...

فقط اونجاش که ازصبح شروع کنیم کل روخونه تمیز کنیم بعدش شوهراز سرکاربیاد کیک بده دست بچه اونم بریزه رو فرشا اونجاس که چقدر حرص میخورم🤯

شوهرمنم مثل بچها فقط بلده بریزه بعضی وقتامیگم برو سرکار نیاخونه بابا تا پاتو میزاری توخونه همجارو به ...

پس اون مرداکه توخونه تکونی کمک میکنن فقط توفیلمن؟😆

شوهرمنم اصلاکمکنمیکنه فراریه

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
پس اون مرداکه توخونه تکونی کمک میکنن فقط توفیلمن؟😆 شوهرمنم اصلاکمکنمیکنه فراریه

بهتر کمک نکنه اخه وقتی بخواد کمک کنه هم کلی غر میزنه و نازمیکنه انگار من مرده خونم اون زنمه دیشب یخورده زور زد کمکم مبل رو جابجا کردسرم رو برد🙄🥶😤

من فقط کمدا و کشوها و رخت خوابا مرتب کردم دخترم میاد تو دستو پام وسایل سنگینه ب کمک همسرم احتیاج دار ...

البته تنهایی که نمیشه وسایل سنگین رو جابجا کرد من اگه زور بزنم کمر درد میگیرم.