2777
2789
میشه بیشتر برام توضیح بدین؟ زبانو تا چه مقطعی خوندین B1 یا B2 ؟ برای اقامت دقیقاً چیکار کردین؟  ...

کاری به روسری و حجاب ندارن هر طور دلت بخواد میگردی من اونجا حتی ایرانی و میدیدم که چادر داشت اتفاقا بی احترامی بهش نمیکردن. از نظر من فرهنگ بالایی دارن 

آمریکایین یا ادای اون خواننده رو در آوردین؟😅 من دوست ندارم برم آمریکا حس خوبی نسبت بهش ندارم.

ادا درآوردم 😎🤣

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به خاطر کار پدرم چهار سال اونجا بودم زبان انگلیسی مسط بودم‌ ولی آلمانی خیلی ابتدایی میفهمیدم. کار ...

ممنونم ، بهم نگفتین؟ با روسریو مانتو باشیم یهو با چاقو بهمون حمله ور نمیشن؟

چه عالی خیلی خیلی ممنوووووونم🥀🥀🥀🥀 خیالم راحت شد 😘

دغدغه این چیزا رو نداشته باش فقط یه تجربه چون فرهنگشون خیییییلی با ما فرق داره از هر لحاظ میگم خیلی احساس تنهایی میکنی چهار سال برای من اندازه یه عمر بود 

مچکرم 💙💜 برام دعا کنین.

نگران‌نباش المان با ایرانی‌ها بد نیست ♥️♥️من داداشم‌خیلی راضیه خیلی 

آه از این قوم ریایی که درین شهر دو روی روزها شحنه و شب باده فروشند همه♥🎭
دغدغه این چیزا رو نداشته باش فقط یه تجربه چون فرهنگشون خیییییلی با ما فرق داره از هر لحاظ میگم خیلی ...

ای بابا ، روابط اجتماعیشون خوب نیست ؟ یا به خارجیها اهمیت نمیدن ؟ من خودم تنهایی رو ترجیح میدم.

ببخشید اینو میپرسم شغل برادرتون اونجا چیه؟ 

تو یه شرکت کار گرافیکی‌میکنه و زبانشم‌خیلی قوی‌کرد اونجا

آه از این قوم ریایی که درین شهر دو روی روزها شحنه و شب باده فروشند همه♥🎭
ببخشید اینو میپرسم شغل برادرتون اونجا چیه؟ 

ببخشید میشه بگی چجوری میشه رفت ،؟ من خیلی علاقه دارم که اروپا زندگی کنم زبان انگلیسی م هم خوبه

میشه برای خوشبختی کامل دو تا داداشام صلوات بفرستی؟ انشاالله خودتم که الان داری میخونی حاجت بگیری.
ای بابا ، روابط اجتماعیشون خوب نیست ؟ یا به خارجیها اهمیت نمیدن ؟ من خودم تنهایی رو ترجیح میدم.

روابط اجتماعی خوبی ندارن . یه همسایه آلمانی داشتیم تو اون چهار سال فقط تونستم دو سه بار بهش سلام بدم به خارجی ها کلا احترام میزارن ایرانو خیلی دوست دارن 

دغدغه این چیزا رو نداشته باش فقط یه تجربه چون فرهنگشون خیییییلی با ما فرق داره از هر لحاظ میگم خیلی ...

معذرت میخوام اونجا بعد دشتشویی خودمونو باید باچی بشوریم ؟آخه به من گفتن ببخشید شیلنگ تو دستشوییهاشون ندارن.